Lótusz

Lótusz

Mit ajándékozz az édesanyádnak csillagjegye szerint?

2016. április 27. - Lótusz_blogger

Anyák napjára szeretettel

 

A virágnak is minden anyuka örül. A kertben, vagy mezőn szedett, általad kötött csokor a legkedvesebb ajándék szerintem! Na de ezen kívül? Minek örülne az édesanyád? Csillagjegye elárulja.

 

KOS (Március 21. – Április 20.)

A Kos anyuka egy igazi energiabomba. Szeretsz játszani, sportolni. Akár gyerekével is együtt sportol, ami a kapcsolatuk megerősítésében is nagy szerepet játszik.
Mivel lepjük meg anyák napján? Legjobb, ha közös családi programmal, kirándulással lepjük meg. Az élmények feltöltik.

 

BIKA (Április 21. – Május 20.)

A Bika anyukákra mindig számíthat gyermekük, szilárd alapot kínálnak számukra.Szeret jókat enni-inni, de néha szüksége van egy-egy napra, amit "én-időnek" használ fel.

Mivel lepjük meg anyák napján? A Bika anyuka szinte bárminek örül, érzelmes. De a csomagolást ne hanyagold el!

 

 IKREK (Május 21. – Június 21.)


Az Ikrek anyuka a szabadságot, a szabad mozgásteret nagyon fontosnak tartja. Ezt magának is kiköveteli, de gyermekének is megadja. Szereti a közös programokat, szívesen megy moziba, színházba, múzeumba a gyermekével.
Mivel lepjük meg anyák napján? Az Ikrek szeretnek olvasni, ezért ha igazán személyes ajándékot adnál neki, akkor lepd meg kedvenc könyvével (amire éppen vágyik).

 
RÁK (Június 22. – Július 22.)
 
A Rák anyuka az anyaságot hivatásként éli meg. Bármikor a csemetéi rendelkezésére áll. Ha már felnőtt a gyermeke, akkor is nagy szerepet játszik életében.
Mivel lepjük meg anyák napján? Számára a legnagyobb ajándék az az idő, amit vele töltesz, amit rá fordítasz. Készíts neki finom vacsorát, nézegessetek régi videókat, fényképeket. 
 
 

OROSZLÁN (Július 23. – Augusztus 22.)

Az Oroszlán anyuka egy igazi anyatigris. Védelmezi, óvja gyermekét, ha kell akkor játszik vele, de ha kell, fegyelmezi, tanítja.
Mivel lepjük meg anyák napján? Szereti a közös programokat, játékokat, ezért válassz neki egy társasjátékot.

 

SZŰZ (Augusztus 23. – Szeptember 22.)

A Szűz anyuka a lelkiismeretesség és a rend mintaképe, szereti, ha napirendjét be tudja tartani, a szokások rabja. Precíz, pontos, és tisztaságmániás.
Mivel lepjük meg anyák napján? A rendszeretet és tisztaság mellett a praktikumot tartja szem előtt. Ezért praktikus ajándéknak örül legjobban (pl. háztartással kapcsolatos kellékek).

 

 MÉRLEG (Szeptember 23. – Október 22.)
 
A Mérleg anyuka barátságos, szeret emberek közt lenni, sok a barátja. A nevelésben és az öltözködésben igényes. Nem engedi meg  a csúnya beszédet.
Mivel lepjük meg anyák napján? Elemi igénye van a szépségre, a harmóniára, ezért vásárolhatunk neki tükröt, melyben a csodás alakját és stílusos öltözetét minden otthonról való elindulás előtt ellenőrizheti.
 
 

SKORPIÓ (Október 23. – November 21.)

A Skorpió anyuka egy nagyon erős nő, akire gyermekei nyugodtan támaszkodhatnak. Elszánt és határozott, gyermekeit bármi áron megvédi.

Mivel lepjük meg anyák napján? Mivel intelligens, és nyitott a spirituális dolgok iránt, örülhet egy relaxációs CD-nek, vagy éppen egy spirituális, önismeretei könyvnek is.

 

NYILAS (November 22. – December 21.)

A Nyilas anya mindig vidám, örök optimista. Szereti a szórakozást, a gyerekekkel nagyon jó a kapcsolata. Mintha a legjobb barátok lennének.

Mivel lepjük meg anyák napján? Mivel imád pörögni, bármilyen kirándulás, utazás örömteli ajándék lehet számára.

 

BAK (December 22. – Január 20.)

A Bak anyuka nagyon komoly: akár a saját, akár a gyermeki életéről van szó. A gyermeknevelés számára a szigorúan teljesítendő feladat. Bár szigorú, gyermekei felnőtt korban is teljes mértékben számíthatnak rá.
Mivel lepjük meg anyák napján? Mivel rendszerető és ideje szigorúan be van osztva, egy határidőnaplónak biztosan örül, melybe teendőit felvezetheti.

 

VÍZÖNTŐ (Január 21. – Február 19.)

A Vízöntő anyuka nagyon nyitott és tudása szerteágazó.  Gyermekeit korán megtanítja arra, hogy kell barátságokat kötni, jó emberi kapcsolatokat kialakítani. Gyermeke ezáltal nagyon tájékozott és nyitott emberré válhat.
Mivel lepjük meg anyák napján? Közös program, vagy valamilyen kulturális esemény számára ideális ajándék (vagy épp az arra szóló belépőjegy):

 

 HALAK (Február 20. – Március 20.)

A Halak anyuka nagyon érzékeny: érzékelőivel mindig tudja mire vágyik gyermeke. Ezeket a kívánságokat általában igyekszik is kielégíteni.  Jószívű, és kissé túl engedékeny.

Mivel lepjük meg anyák napján? Imádja a vizet, ezért uszodabérletnek, vagy wellnessbelépőnek biztosan örül. Vagy épp egy vízparti sétának a családdal.

A legtöbb anyuka szerintem a figyelmet, a szeretet, vagy éppen egy általad készített ajándéknak örül legjobban. De hatalmas meglepetés számára, ha "eltalálod", mi a legtitkosabb vágya. Egy anyuka sosem fog tőled kérni, de nagyon örül, ha szeretettel ajándékozol neki valamit.

"Te adtál nekem életet, és ami még fontosabb, leckéket arra, hogyan kell élni. Te vagy minden jónak a forrása, amit elértem életem során. Mami, köszönetet mondok mindazért, ami vagy és ami én vagyok."David L. Weatherford

Nagyon Boldog Anyák napját kívánok minden anyukának! Áldás! Lótusz (Facebook)

harmonet.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4416332830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása