Lótusz

Lótusz

Richard Gere szembesít bennünket az élet értelmével

2016. május 05. - Lótusz_blogger

Richard Gere buddhista életszemlélettel él: nyugalomban, békében és igyekszik kerülni a stresszt.. Élvezi az életet, pozitívan gondolkodik. Az alábbi idézettel nekünk is megmutatja, miért álljunk le, és kezdjünk el végre élni!

“Az egyik barátom édesanyja mindig igyekezett egészségesen élni. Odafigyelt az étkezésére, teljesen felhagyott a dohányzással, alkohol-fogyasztással, rendszeresen sportolt, és ki sem lépett a házból napvédő krém nélkül, amikor erősen égettek odakint a káros sugarak.

Sajnos azonban nemrég bőrrákot állapítottak meg nála, 76 éves. Emellett pedig az asszony súlyos csontritkulásban is szenved.

Egy másik barátom apja viszont mindig az élvezeteknek élt. Sosem sportolt, de falta a zsíros húsokat, szeretett enni. Barna bőrét szinte mindig égette a nap, de mégsem használt semmiféle krémet. Az orvos utasításait sosem tartotta be, úgy élt, ahogy érezte, ahogy akarta. Most 81 éves, és az orvosok szerint jobb bőrben van, mint a legtöbb fiatal.

Azt szeretném üzenni mindenkinek, hogy az életet élni kell, mert így, vagy úgy, de mindannyian egyszer meghalunk. És többet nem lesz olyan, hogy holnap. Ezért most tegyük meg, amihez kedvünk van, most együk meg, amit szeretünk! Most éljünk!”

Áldás! Lótusz

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3416332846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erzsi Kovács 2016.05.08. 00:56:02

Nem hiszem, hogy Richard Gree ilyen butaságot mondott volna.Igenis oda kell figyelni arra, hogy mit eszünk,iszunk.A rendszeres mozgás pedig elengedhetetlen.Ja,és csak stresszmentesen!
süti beállítások módosítása