Lótusz

Lótusz

Miért történik, ha ezt a pontot masszírozod?

2016. július 11. - Lótusz_blogger

A hagyományos kínai gyógyászat alapja az emberi test energiahálózata, a meridiánok, melyek az egész testet behálózzák és testünkben/testünkön energiaközpontokat képeznek. Egy ilyen különleges pont a "harmadik szem-pont". Mi történik, ha ezt a pontot masszírozzuk?

homlok

Ha felfelé irányuló nyomást gyakorlunk erre a pontra, akkor az javítja a koncentrációt, oldja a feszültséget, enyhíti a fejfájást, és különösen egy hosszú nap után, sok számítógép mellett töltött idő után a szemet lazítja. A hagyományos kínai orvoslás ismerői szerint ennek a pontnak a masszírozásával erősíthetjük a megérzéseinket.

Hogyan végezd a gyakorlatot?

Masszírozd a homlokodon található, az orrnyeregtől 3 cm-rel feljebb található pontot, 45-60 másodpercen keresztül. És élvezd a masszírozás előnyeit!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9416332990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása