Lótusz

Lótusz

Ez történik, amikor a férfi megöleli a nőt

2016. július 20. - Lótusz_blogger

ólel

David Tumarinson nagyon meghitt módon írja le, mi történik, amikor egy férfi igazán megölel egy nőt. Saját fordítás:

"Amikor a férfi megöleli hátulról a kedvesét, átölelve őt teljesen, akkor egy kört zár be karjaival. Ez az ő köre. Ez a kör a gyengédség, a védelem és a melegség köre. Ennek a szenvedélyes körnek a közepén a nő helyezkedik el, és ez egy megszentelt pillanat, ami azt mutatja, hogy ebben  a különleges pillanatban a nő van a férfi világegyetemének középpontjában. A nő csendben van és csak hagyja, hogy szeretet hullámai átjárják. Kezei melegséget adnak.

Amikor egy férfi megölel egy nőt, úgy érzi, hogy szárnyal, mintha valóban tudna repülni. Ez egy szeretet-kör, ami nyugodt és barátságos. Úgy olvad el a nő, mint a kockacukor a forró teában. Ki is áll valóban a központban? És mit érez a nő ilyenkor?

Nőről vagy lányról van szó? Ő az, aki a szeretet adja, vagy kapja? Vajon az ölelés megnyitja a nő gondolatait, érzéseit a férfi felé, vagy inkább elrejti azokat? Elvégre ez a szeretetteljes kör védelmezi őt. Védelmezi a külvilágtól, amely magányos és hideg.De a férfi karjaiban kényelmes. Az erős karjai védelmet adnak számára.

Minden nő ilyen erős, szeretetteljes ölelésre vágyik a férjétől, barátjától. Mindig is ebben reménykedik, hogy megkapja.

Ezért öleld meg minél gyakrabban a párod, az életed nőjét: aki meleg, szeretetteljes ölelésre vágyik és arra, hogy néhány pillanatig a te Univerzumod középpontja lehessen!"

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr816333010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

encibab 2016.12.02. 16:50:33

Milyen igazad van. Bármilyen rossz vagy jó nap befejezésének legszebb része ez az ölelés. Imádom. Amikor csak "átadjuk" magunkat egymásnak.

encibab 2016.12.02. 17:55:38

Minden szó igaz. Semmi sem tesz boldogabbá, mint egy ölelő kar által eggyé válni az "univerzummal". Ezek a pillanatok, percek azok, melyekért érdemes élni.
süti beállítások módosítása