Lótusz

Lótusz

A napocska üzen Neked

2020. június 30. - Lótusz_blogger

Melyik a te napod?

Válassz egyet a képen látható napocskák közül, és megtudhatsz valami érdekességet magadról.

Ha az 1. napot választottad:

Szenvedélyesen optimista vagy. Szüksége van egy igazi szerelemre, de azon aggódsz, hogy sosem talál meg. Optimista és nagyon kedves ember vagy, de a szíveden van néhány heg, amelyek a korábbi sérüléseid nyomai. Folyamatosan keresed a megértést és az erős emberi kapcsolatokat. Egész életedben támogatsz más embereket, szeretettel veszed őket körbe.

Ha a 2. napot választottad:

Stabil és titokzatos vagy. Külső szemlélő számára nagyon szerencsésnek tűnsz. Belül azonban sokkal trükkösebb vagy. Elég nehezen tudják mások eldönteni, mi van benned valójában, és ezt te élvezed. Nem akarod kimutatni a valódi érzéseidet. Ha megérsz rá, kicsit nyitottabbá tudsz válni. Élvezed ha segítő kezet tudsz nyújtani azoknak, akiknek szükségük van rá.

Ha a 3. napot választottad:

Bölcs és nyitott ember vagy. Élvezettel olvasol egy-egy jó könyvet. Szeretsz vándorolni a különböző világok között. Mély gondolkodó és rugalmas ember vagy. Nyitott vagy az új ötletekre és a változásra. Tisztességes és becsületes vagy. A legfontosabb dolog számodra, hogy mindig hű legyél önmagadhoz. Egy intelligens, nyitott, nagyon független ember vagy. Büszke vagy magadra.

Ha a 4. napot választottad:

Indulatos és kiszámíthatatlan vagy. Kiszámíthatatlan, zavaró, furcsa jelzőkkel vagy jellemezhető. Te vagy a legfényesebb izzó a szobában. Olyan vagy, mint egy vad utazás. Az élet motorja vagy, egy igazi ötletember. Aki folyamatosan versenyben van, csak hogy megtartsa a status quo-t. Sosem veszel semmit biztosra.

Ha az 5. napot választottad:

Empatikus és szerencsés vagy, egy alázatos, figyelmes és kedves ember. Mindig szükséged van perspektívákra. Kellenek a kihívások. Próbálod a világot kicsit jobb hellyé varázsolni. Hiszel abban, hogy bármelyik nap lehet életed legjobb napja. Lehet, hogy nem leszel képes megváltoztatni a világot, de néhány ember életére biztosan hatást gyakorolsz. Gyakran ér szerencse.

Ha a 6. napot választottad:

Te egy pozitív és kedves ember vagy. Nehéz nem észrevenni téged, mert napfényes, optimista ember vagy.  Téged minden érdekel, ami a világban, körülötted történik. A barátaid nagyon közel állnak hozzád. Életed minden pillanatát igyekszel megtölteni örömmel és jókedvvel. Nagyon jó humorod van, mindenki nevet a vicceiden. Vonzod az embereket, mert élvezed az életet. igyekszel mindig jókedvet teremteni magad körül.

Ha a 7. napot választottad:

Energikus és sikeres vagy. Bár a körülötted élők kicsit kaotikusnak látják az életed, te átlátod a káoszt és uralkodsz felette. Zsonglőrködsz az idővel és a dolgaiddal. Céltudatos vagy, tele motivációval. Vágysz a sikerre és mindig követed az álmaidat. Képes vagy felelős döntéseket hozni. Képes vagy tiszta fejjel gondolkodni.

Ha a 8. napot választottad:

Kedves és megértő vagy. Jó rálátásod van az életre. Érted, tudod, hogyan kell megbocsátani. Szívesebben élsz csendes életet. Nem szereted a zajt magad körül. Érted, mennyire fontos az életben a nyugalom. Szabadidődben gondolatban szereted küldeni a világnak, ápolod az emberek lelkét, jobbá teszed a világot.

(via)

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7916334522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása