Lótusz

Lótusz

10 meglepő dolog, amire a szájöblítőt használhatod

2016. július 25. - Lótusz_blogger

Igen, szájöblítésre is tökéletes! De mutatok még 10 meglepő tippet, amire a szájöblítő használható

1.Dezodor

Ha éppen kifogytál a dezodorodból, akkor azonnali megoldás lehet, ha egy vattapamacsra csöppentesz belőle és azzal törlöd meg a hónaljad. Frissít és baciölő. De akár egy szórófejes flakonba is töltheted picit hígítva és azzal fújod be a hónaljad.

2.Lábvíz

Áztasd a lábad szájöblítős vízbe, és tegyél hozzá ecetet is. Tökéletes megoldás, akár körömgomba esetén is. És a lábad is dezodorálja.

3.WC-tisztítás

Önts egy kupaknyi szájvizet a WC-be majd súrold át. Baktériumölő és jó illatot kölcsönöz.

4.Rovarcsípésre

Ha megcsípett a szúnyog, vagy egyéb rovar, és viszket, akkor egy vattapamacsra önts néhány cseppet belőle. Töröld át vele a viszkető részt.

5.Korpa ellen

Ha korpás a hajad, akkor is bevetheted a szájvizet. Egy kupaknyi szájvizet, egy pohár vízbe téve oszlass el a megmosott hajadon. Majd néhány perc múlva öblítsd le. Már azonnal hatásos.

6. Rovarriasztó házikedvenceknek

Ha házikedvencednek szeretnél kedvezni, fürdetéskor keverj egy kis szájvizet a samponjába. Egyébként pedig hígítsd fel kevés vízzel és néha-néha spriccelj a bundájára keverékből.

7.Pattanástalanító

Én néha, ha nagyritkán egy-egy pattanás megjelenik az arcomon és gyorsan szeretnék megszabadulni tőle, este egy pötty fogkrémet nyomok rá. De a szájvíz is nagyon hasonlóan működik.

8. Fogkefe fertőtlenítése

Egy pohár vízben oldj fel egy kupaknyit a szájvízből, és hagyd benne a fogkeféd egy éjszakára. A baktériumokat eltüntetni.

9. Képernyőtisztítás

Ablaktisztító helyett szóróflakonból fújj a képernyődre belőle. Tökéletesen tisztít és még az illata is kellemesebb.

10. Kellemetlen szagok ellen

Ha papírtörlőre teszel belőle és áttörlöd vele a szemetesed, akkor sokkal jobb illatú lesz a konyha.

remedydaily.com

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr816333016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása