Lótusz

Lótusz

Milyen állatként reinkarnálódnál?

2016. augusztus 31. - Lótusz_blogger

Cuki cica szeretnél lenni? Vagy inkább egy vadon élő ragadozó? Milyen állatként születnél újra? Az alábbi tesztből kiderül.

A lélekvándorlás (reinkarnáció) szerint az ember (más nézet szerint: általában az élőlények) lelke haláluk után bizonyos idő elteltével új emberi (más nézet szerint: emberi vagy állati) testben újra megszületik. Egyes keletei vallások szerint az újjászületések sorozata, a szanszára mindaddig folytatódik, amíg az egyre tökéletesebb életek során az egyén meg nem szabadul a karmájától és el nem éri a nirvána állapotát.

Szóval, megnézed, hogy te miként születnél újra? Akkor csináld meg a tesztet!

[embed height="0" recommendation="0" sharebuttons="0" fbcomments="0" iteminfo="0"]https://www.playbuzz.com/melbeee10/milyen-llatk-nt-reinkarn-l-dn-l[/embed]

Hasonló kvízeket találsz az alábbiakban:

Tájszavak, népi szavak. Te érted? ITT.

Buddha üzenetei: ITT.

Ismered az európai fővárosokat? ITT

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9316333090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása