Lótusz

Lótusz

A női vonzerő 12+1 titka

2016. szeptember 18. - Lótusz_blogger

Miért van az, hogy a kevésbé szép, vagy átlagos nők vonzzák a pasikat, mint a mágnes? És miért maradnak egyedül a modellalkatú, gyönyörű lányok? Az alábbiakban 13 okot mutatok, ami minden pasiban beindít valamit.

 

1. Önbizalom

"Aki tisztában van saját vonzerejével, az lesz vonzó mások számára is." Wolfgang Amadeus Mozart

"A nő, aki hisz a saját szépségében, az tudja meggyőzni a többieket is erről." Sophia Loren

Egy nő, aki szilárdan hisz a ellenállhatatlanságában, azzal a világ egyetért. Mégha csúnya is, de képes elfogadni saját magát, még akár pattanásokkal az arcán is vonzóvá válik. A magabiztos nő soha nem kritizálja magát (nyilvánosan). Önbizalmat és szexualitást sugároz.

 

2. Nőiesség és érzékenység

"Igazi nő kell ahhoz, hogy a férfi igazi férfinak érezze magát." (Kevin Leman)

Az erősebb nem kedveli a törékeny, megmentésre szoruló hölgyeket. Még akkor is, ha egy nőnek van önbizalma, és kisugárzása, kerülhet olyan szituációba, amikor egy erős férfikar képes csak megmenteni. De ne tűnjünk túl elveszettnek, mert az inkább lúzerségnek tűnik.

 

3. Jóság

"Szépség - a boldogság ígérete." (F. Nietzsche)

A jóság az együttérzés, az empátia egyvelege. Az a képesség, amikor egy nő akár egy kedves pillantással, akár egy mosollyal is képes egy beteget, egy babát megnyugtatni, és akár a párját is melegséggel eltölteni. Azok a férfiak, akik nem futó kalandot, hanem életük párját keresik, azok számára fontos az együttérzés és a szeretet.

 

4. Önállóság

"A szexuális vonzerő 50 százalékban abból áll, amit mi gondolunk magunkról és 50 százalékban abból, amit mások gondolnak rólunk." Sophia Loren

"Méghogy egy nő nem szép? - Ez egyszerűen hülyeség." Coco Chanel

A céltudatos nő, nagyobb érdeklődésre tehet szert az erősebb nemnél, mint a passzív, aki nem képes önálló cselekvésre. A vonzó nő tudja, mit akar, és soha nem keres kifogásokat, nem tetszeleg az áldozat szerepében. Vállalja a felelősséget a saját sorsa iránt.

 

5. Itt és most élni

"Az állítás, hogy a szépség valami felszínes dolog - egy felületes ítélet." (Spencer G.)

Ha egy nő megtanul itt és most élni, élvezni minden napot-, a férfiaknál a legerősebb mágnes. Minden haladó társadalomban a nők elfogadják magukat, azt, akik ők, és hálásak az őket körülvevő világért. Vidámak, optimisták, nem szokásuk ítélkezni és panaszkodni - az emberek számára valamiféle belső fényt sugároznak.

 

6. Képesek megállni a helyüket

"A legfontosabb dolog a női viseleten - a nő, aki viseli." (Yves Saint Laurent)

"Egy nő akkor áll legközelebb meztelenséghez, amikor jól öltözött." (Coco Chanel)

Egy rendezett, ízlésesen öltözött nő erős és képes nyerni - hangsúlyozza méltóságát  - és szemet gyönyörködtető. A férfi nem azt veszi észre, hogy a legújabb divat szerinti ruhában van, hanem azt, hogy a ruha tökéletesen illeszkedik hozzá. És a női ruházat szépen vezeti a férfiak szemét a telt idomokon.

 

 

7. Háziasság

"A nők birodalma az érzékenység, a finomság és a tolerancia." (Jean- Jacques Rousseau)

A háziasság - sok nő számára ez a kifejezés vörös posztó. Pedig a férfiak értékelik, hogy a nők képesek tisztán tartani a lakást, és ízletes a főztjük. Képesek létrehozni maguk körül egy különleges hangulatot, melegséget amely a férfi számára a béke és a nyugalom ígérete.

 

8. Boldogság

"Egy igazán boldog nőtől a férfiak eszüket vesztik - de még nők is." (John Irving)

A férfiak boldog nőre vágynak. Nem olyanra, aki valaki mástól várja, hogy boldoggá tegye, hanem aki saját maga is elégedett és jól érzi magát a bőrében. Aki körül mindig vibrál a levegő és jó a kisugárzása.

 

9. Akinek csillog a szeme

"Egy nőnek csak egy lehetősége van arra, hogy szép legyen, de ahhoz, hogy vonzó, van százezer. (Montesquieu)

Az érdeklődés, melyet a nő szemében látni, minden férfit vonz. A természetes és őszinte kíváncsiság, érdeklődés gyakorlatilag bárkit vonz. Az a nő vonzó, aki nem fél a vágyairól mesélni, és elmondja a férfinak, hogy pontosan mit is akar - akár az étteremben, akár az ágyban.

 

10. Kommunikációs képesség

"Mi is igazából a kisugárzás? Egyszerűen tapintat, amelynek köszönhetően bár senki nem néz a teremben és mégis mindenki tudja, hogy ott vagy." (F. Scott Fitzgerald)

A férfiak kedvelik a nyitott, barátságos, érdekes beszélgetőpartnereket, akik nem túl tudálékosak, de okosak. A vonzó nő okos, és sosem homályos. Érdeklődéssel hallgatja, amit a férfi mondd neki, és ettől a férfi úgy érzi, hogy ötletes, találékony, erős. Azt érzi, hogy ez a nő hajlandó lenne örökké mellette maradni.

 

11. Kecsesség

"Nincs csúnya nő, csak olyan nő, aki nem tudja, hogy szép lehet." (Jean de La Bruyère)

A vonzó nő gesztusai kecsesek. Tökéletes a testtartása és csodálatos a járása. A mozgásán látszik, hogyan hat a férfiakra. A szexis járás - lengő csípő - férfiakra hipnotikusan hat.

 

12. Mosoly

"Amikor vonzónak érzed magad, a hangulatod is jobb." (Yefim Spiegel)

Mosolygó nő, akinek van humorérzéke a legtöbb férfit jobban vonzza, mint a komor és szomorú hölgyek. Mosolyogj - ez nemcsak egy vidám természeted mutatja, hanem az energia és a vitalitás jele is. A mosolygó szempár a férfi számára az élvezet ígéretét jelenti.

 

+1. Természetesség és őszinteség

"A női vonzerő csak akkor erős, ha természetes és spontán." (Marilyn Monroe)

Bármilyen erőletettség, megjátszás visszataszító. A természetesség sokkal vonzóbb és az, ha nőnek nincsenek komplexusai. A férfiak az őszinte nőket kedvelik és nem azokat, akik annak látszanak.

Kétségtelen, hogy a természetes és őszinte nők vonzzák a férfiakat. De talán a legfontosabb a minőség - a képesség arra, hogy természetesek maradjunk. Főleg, ha a férfi az igazit keresi.

forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9716333122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása