Lótusz

Lótusz

2017 - Ez vár rád a Kakas évében

2016. október 26. - Lótusz_blogger

Mi vár rád 2017-ben, a kínai Kakas évében?

A kínai állatövi jegyek közül 2017-ben a (Tűz) Kakas éve lesz. Az év 2017. január 28-án indul, addig még alakíthatunk a sorsunkon, hogy a lehető legjobban tudjunk átlépni a következő évbe. Kíváncsi vagy, hogy mit hoz számodra a pénzügyek, a szerelem, az egészség terén? Akkor olvass tovább!

 

Patkány

Ha 2008, 1996, 1984, 1972, 1960, 1948, vagy 1936-ban születtél, akkor a te jegyed a Patkány. A Patkány jegyéhez leginkább a Sárkány, a Majom és a Bika illi, velük érzi jól magát. Na és mire számíthatsz 2017-ben?

Karrier - 2017-ben szakmai előmenetelre és elismerésre számíthatsz a munka területén, különösen a nőknél. Jótevők fognak jönni az életedbe, hogy támogassanak, így minden kedvezőtlen helyzetben jó eredményt érhetsz el.

Szerencse -  Legyél körültekintő a kiadásaiddal, és kerüld el a szerencsejátékot, a spekulációt, hogy elkerüld a pénzügyi veszteséget.

Szerelem/kapcsolat - Szerencsecsillagod felragyog: 2017-ben valaki nagyon különleges ember fog az életedbe lépni. Ha pedig már megtaláltad a nagy Ő-t, akkor a a templomi harangok megszólalhatnak - esküvő vár rád.

Egészség - STOP! Idén valóban oda kell figyelned a tested jelzéseire. Meg kell próbálnod minimalizálni a stresszt és bele kell vágnod egy alapos életmódváltásba, hogy egészségesebb legyél. Legyen kiegyensúlyozott az étrended és iktass be mozgást is. És a legjobb az lenne, ha a cigit és az alkoholt abbahagynád.

 Számmisztikai előrejelzés 2017-re. ITT

 

Bivaly

Ha 2009, 1997, 1985, 1973, 1961, 1949, 1937 években születtél, akkor a te jegyed az Bivaly. Ez a jegy jól tud együttműködni a Patkánnyal, Kígyóval és a Kakassal. Mire számíthatsz 2017-ben?

Karrier - Ez a év fényesnek ígérkezik; nagy lehetőség és szerencse vár a karrieredben. Többet kaphatsz, mint amennyire számítottál.

Pénzügyek - Jó kereseti lehetőségeid vannak. Azért, hogy ez meg is maradjon, ne adj kölcsön senkinek.

Szerelem/kapcsolat: A 2017-es a házaspárokat gyermekvállalásra ösztönzi, emellett az idén kötött házasságok szerencsések lehetnek. Az udvarlást is sikerek kísérik.

Egészség - Nem sok probléma lehet az egészségeddel, de mindig emlékezned kell arra, hogy legyen időd a lazításra és az egészséges életmódra. Ebben az évben hajlamos lehetsz a balesetekre, ezért gyakorolnod kell az óvatos vezetést. Ne igyál vezetés előtt, és tartsd be a közlekedési szabályokat.

  Számmisztikai előrejelzés 2017-re. ITT

 

Tigris

Te Tigris vagy, ha az alábbi évek valamelyikében születtél: 2010, 1998, 1986, 1974, 1962, 1950, 1938, 1926. Az alábbi jegyekkel jössz ki a legjobban: Disznó, Ló, Kutya.

Karrier: 2016 rossz év a tigris számára, de 2017 sokkal jobbnak ígérkezik. Mintha a szél belekapna a vitorlásodba, úgy fogsz suhanni a vízen - támogatók fogják segíteni az előmeneteled. Ha új karrierbe vágnál, most jött el az ideje! Az év kedvez új üzleti lehetőségeknek.

Pénz, szerencse - A 2017-es évben lesz néhány váratlan kiadás, ezért okosabb, ha mindig tartalékolsz valamennyit. Ne lottóz, mert a szerencse ebben nem fog támogatni. Ha bevételeid szeretnéd növelni, inkább keress valami kiegészítő munkát részmunkaidőben.

Szerelem/kapcsolat - A már kapcsolatban élők szerelme stabilnak ígérkezik, az egyedülállók számára megérkezhet a várva várt szerelem. De ehhez az kell, hogy tiszteld és becsüld a barátaidat, párodat és szeresd őket.

Egészség - Ebben az évben, akkor nem lesz olyan súlyos egészségügyi problémád, ha odafigyelsz, az egészséges táplálkozásra és az életmódra, mindamellett kerülöd a szélsőséges tevékenységeket, mint a bungee jumping, sziklamászás, búvárkodás és egyebek. Legyél nagyon óvatos, különösen, ha vezetsz!

  Számmisztikai előrejelzés 2017-re. ITT

 

Nyúl

1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011-ben születtél? Akkor te Nyúl vagy. Hozzád leginkább a Disznó, a Kecske és a Kutya illik.

Karrier - A Nyúl számára idén a legjobb, ha meghúzzák magukat és nincsenek túl nagy igényei a karriert illetően. Legyél szerény!

Pénz, szerencse - Ez az év elég instabil lesz az anyagi területen. Kerülned kell a nagy beruházásokat üzletemberként, hogy ne veszíts el mindent. Ne adj a spekulációra!

Szerelem / kapcsolat - Meg kell tanulnod az érzelmeid kontrollálását ebben az évben. Függetlenül attól, hogy házas vagy, vagy nem, akadhatnak viták a pároddal. Ezért meg kell tanulnod, hogy jól kommunikálj a partnereddel, és gyakorolj önuralmat.

Egészség - Ebben az évben egészségedre is vigyáznod kell, mert nem lesz olyan kedvező. Oda kell figyelned, hogy ne legyél túl stresszes, mert ez depresszióhoz vezethet. Időről időre iktass be némi testmozgást, pihenj és kapcsolódj ki.

  Számmisztikai előrejelzés 2017-re. ITT

 

Sárkány

Ha az alábbi években születtél: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 201, akkor te Sárkány vagy. Jól kijössz a Patkány, Majom, Kakasjegyűekkel.

Karrier -2017 simán vitorlázhatsz a karriered tengerén. Szakmai előmenetel várhat rád, és lesz lehetőséged bizonyítani a főnöknek is bizonyítani. Ez viszont növeli a munkaterhelésed és a stressz-szinted.

Pénz, szerencse - A Sárkány számára a 2017-es egy nagyon pozitív pénzügyi év lehet. Váratlan események jöhetnek, de legyél óvatos a pénzügyi és befektetési területen. Akkor kapsz a legnagyobb támogatást, ha jó célért teszel.

Szerelem/kapcsolat -Egyedülállók találhatják a lélektársukat, a házasok pedig legyen óvatosak és hűségesek. Ebben az évben tartsd a távolságot a másik nemmel, függetlenül attól, hogy kolléga, vagy főnökről van szó a félreértések elkerülése végett.

Egészség -A Sárkány jegyű ember általános egészségre számíthat, a legfontosabb az alábbi 3 dolog: 1. Kerüljük az egészségtelen ételeket; 2.Ne vidd túlzásba a munkát, mert a lefáradás egészségügyi problémához vezethet. 3. Ne igyál, ha vezetsz.

  Számmisztikai előrejelzés 2017-re. ITT

 

Kígyó

Ha az alábbi években születtél: 1941 1953 1965 1977 1989 2001 201. Jóban vagy a Kakassal, Bivallyal, Majommal.

Karrier -Ebben az évben van esély a szakmai előmenetelre. De csak olyan dologba vágj bele, amit erkölcsileg is jónak tartasz. Ne vegyél részt semmilyen politikai dologban, vagy olyan dolgokban, amik mögött olyan emberek állnak, akik erkölcsileg megkérdőjelezhetők.

Pénz, szerencse  - Ebben az évben a vagyonod a bevételeidtől nagyban függ. A bevételed egy részét tedd el esős napokra.

Szerelem/kapcsolat - Élvezni fogod  a meglehetősen szerencsés kapcsolatod, jó barátaid támogatását is. Az egyedülállók is vonzóak lehetnek a másik nem szemében, de főleg akkor, ha meg is tesznek mindent a "csábítás" érdekében: öltözzenek stílusosan, nézzenek ki jól, és vegyenek részt a bulikon, baráti találkozókon, társasági életben, hogy megtalálják a lelki társukat. Házaspároknak, meg kell tanulni, hogy kommunikáljanak egymással gyakrabban és elősegítsék és megértsék egymás álláspontját. Ez vezet egy stabilabb, harmonikus és boldog családi élethez.

Egészség - 2017-ben, köszönhetően 4 szerencsétlen csillagnak, az egészségi állapot nem lesz túl kedvező. Azt jelzi, hogy pihenj többet és táplálkozz egészségesen. Közlekedj óvatosan. Legyél figyelmes.

  Számmisztikai előrejelzés 2017-re. ITT

 

Ha az alábbi évek valamelyikében születtél: 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 201, te Ló vagy. A ló jól érzi magát a Tigrissel, Kutyával, Kecskével.

Karrier - Ez egy nagyon termékeny év Ló számára, és még feletteseid is támogatni fognak. A kemény munkád végre elismerik, akár még fizetésemelést és egyéb jutalmat is kaphatsz. Az emberekkel legyél óvatos: igyekezz különbséget tenni jó és rossz között. Válaszd meg az üzleti partnereid, barátaid is.

Pénz, szerencse - Az áldás kedvező csillaga ragyogja be a szakmai és személyes életed. Váratlan gazdagság többször is meglátogathat, továbbra is növekedni fogsz, de ne legyél mohó.

Szerelem/kapcsolat -Ebben az évben a kapcsolatok zavarosak lehetnek, romantikus "csapdák" leselkedhetnek; kísértések, pletykák, egyet nem értés lehetséges és pénzügyi veszteség is érhet. Kerüld a szükségtelen figyelmet a szerelmi kapcsolatra, és nem bízz  másban túlságosan.

Egészség - 2017-ben nem várható semmilyen jelentős egészségügyi probléma, de figyelj oda a szeretteidre. Ha ők bármilyen betegség-tüneteket produkálnak, fogd meg a kezüket és vidd el őket az orvoshoz.

  Számmisztikai előrejelzés 2017-re. ITT

 

Kecske

Ha 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015években születtél, akkor Kecske jegyű vagy. Illik hozzád a Nyúl, a Disznó és a Ló.

Karrier - A kedvező csillagok hiánya miatt, kihívás vár a 2017-ben és az akadályokkal szembekerülve emlékezned kell arra, hogy motivált maradj mindig. Legyél óvatos, próbáld meg a pletykát elkerülni.

Pénzügyek, szerencse - Meg kell tanulnod pénzügyeidet bölcsen kezelni 2017-ben, és tartózkodj a felesleges kiadásoktól, amelyek kívül esnek az utadon. Legyél takarékos és tartsd távol magad minden spekulációtól és szerencsejátéktól, hogy elkerüld az adósságot.

Szerelem/kapcsolat - Ebben az évben szerencsés leszel a romantika kapcsolatok terén. Az egyedülállók rengeteg esélye lehet arra, hogy a nagy Ő-vel megismerkedhessen. A házaspárok, bár néhol harc és megértés árán, de egyre jobban összecsiszolódhatnak, erősíthetik a kapcsolatukat.

Egészség - A túlzásba vitt munkavégzés miatt oda kell figyelned a pihenésre és kikapcsolódásra is. Emellett idén hajlamosabb lehetsz autóbalesetre, ezért legyél extrán óvatos az utakon.

  Számmisztikai előrejelzés 2017-re. ITT

 

Majom

Te Majom vagy, ha 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 évben születtél. Jól elvagy a  Sárkány, Patkány, Kígyó jegyűekkel.

Karrier - Miután elmúlt a göröngyös 2016-os év, 2017-ben jobb helyzet fog kialakulni. Ebben az évben a Majom képes lesz simán elismertetni a főnökséggel munkájukat.Olyan területen lehetsz a legsikeresebb, ahol sok emberrel kerülsz kapcsolatba, és a hálózati tőkédet kamatoztathatod.

Pénz, szerencse - 2017-ben kedvező csillag ragyog fel számodra, a Majom élvezni fogja a virágzó életet. Bár szerencsés év vár rád, legyél óvatos! Ne kezdj szerencsejátékba. Beruházások során ne legyél túl mohó, és ne fektess be magas kockázattal járó üzletbe!

Szerelem/kapcsolat - Az egyedülállók számára megérkezhet az igazi; a házaspárok pedig gyerekáldás elé nézhetnek. A házasságban élő férfiak és nők igyekezzenek elkerülni, hogy harmadikak legyenek egy kapcsolatban, ami befolyásolná a házasságukat.

Egészség - Óvakodj a stressztől, vagy legalábbis szánj elég időt a pihenésre! Az egészséges életmód és -táplálkozás segít leküzdeni a fáradtságot. Közlekedj óvatosan a balesetek elkerülése érdekében.

  Számmisztikai előrejelzés 2017-re. ITT

 

Kakas

Születtél: 1933 1945 1957 1969 1981 1993 2005években. Összeillik a Kígyó, Bivaly és Sárkány jegyűekkel.

Karrier - Ebben az évben a Kakas nehezen jut előre a pályáján. A rossz időzítés és a támogatás nélküli kemény munka is hozzájárul mindehhez. Ahelyett, nyugtalankodnál a szerencsétlen helyzet miatt, inkább foglalkozz a személyes fejlődéseddel, maradj a háttérben.

Pénz, szerencse - Röviden: nem lesz túl szerencsés ez az év. Kerüld el a kockázatos befektetéseket, ne spekulálj.

Szerelem/kapcsolat - Házaspároknak ez egy nyugtalan év lesz, nehézségek okoznak kihívást. Tartózkodni kell a bántó szavaktól, különösen a harag pillanatában, inkább menj el sétálni egyet, hogy lehűtsd magad, mielőtt folytatnád a beszélgetést. Határozottan szükség van mindkét félnek odaadóbbnak, alkalmazkodóbbnak és szeretettel telibbnek kell lennie.

Egészség - Legyél aktív, sportolj, és figyelj az egészséges táplálkozásra. Tartsd magad távol a gyorsételektől (ha rajongsz az ilyenekért)! Ebben az évben is közlekedj óvatosan.

  Számmisztikai előrejelzés 2017-re. ITT

 

Kutya

1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 1994években születettek. Jóban van a Tigrissel, a Lóval és a Nyúllal.

Karrier - Ebben az évben a Kutya számára jó év következik. Jó, baráti munkahelyi légkör veheti körül és anélkül, hogy új munkahelyet keresne, az eredeti helyükön is új kihívásokkal találja magát szemben.

Szerencse, pénz - Pénzügyei jónak ígérkeznek 2017-ben, ezért extra jövedelem megszerzésére fordíthatja a szabadidejét is. Ne adj kölcsön senkinek, mert nem biztos, hogy visszakapod.

Szerelem/kapcsolat - Ebben az évben, azok számára, akik kapcsolatban, házasságban élnek, kiemelt figyelmet fordítsanak a másik iránt, hogy nehogy egy harmadik fél befigyeljen! Azoknak, akik egyedül vannak, megérkezhet az igazi és lesz is miből választaniuk!

Egészség - Ebben az évben nagyon oda kell figyelned az életmódodra, táplálkozásodra, hogy megakadályozd a súlyosabb betegségek kialakulását. Lassítsd a munkát és csökkentsd a stressz-szinted, hogy ne válj depresszióssá.

  Számmisztikai előrejelzés 2017-re. ITT

 

Disznó

Ha 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 évek valamelyikében láttad meg a napvilágot, akkor a jegyed a Disznó. A Disznó szereti a  Nyúl, Kecske és Tigris társaságát.

Karrier - A munka nem megy simán az év első felében, de az év második felében megérkeznek a segítőkész emberek az életedbe, hogy csökkentsék a terheid.

Pénz, szerencse - Mivel kevés esély van 2017-ben a váratlan bevételekre, ezért legyél körültekintő a költekezéseid illetően. De ne is fektess be, inkább egyszerűen tartsd a pénzed a zsebedben.

Szerelem/kapcsolat - Ebben az évben meg kell tanulnod a türelmet és a jó kommunikációt a másik felé. Ne kezdj el vitatkozni jelentéktelen dolgokon, mert ez negatív hatással van a kapcsolatra hosszú távon. Elviselni, elviselni és elviselni... Az egyedülállók számára se sok szerencse vár a kapásra, ezért inkább élvezzék a szingliség előnyeit.

Egészség - Az egészségedre figyelj oda 2017-ben. Ha bármit is észreveszel, inkább konzultálj az orvosoddal. Ami fontos: egészséges testmozgás és a dohányzás és az alkoholfogyasztás csökkentése.

Innen fordította: Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5616333220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása