Lótusz

Lótusz

Ez a kép elárulja egy titkodat!

2016. október 28. - Lótusz_blogger

Mit látsz a képen? 98%-os pontossággal fényt derít egy titkodra!

A hasonló képek hatalmas népszerűségnek örvendenek. A titok nyitja, hogy feltűnő pontossággal adnak képet a tudatalattinkról, vagy éppen titkos vágyainkról. A képekre rácsodálkozva tudatalattink lép működésbe, és olyan dolgot hoz felszínre, melyet nem tudtunk, vagy amiről nem akartunk tudomást venni.

A mai képnél csak annyi a feladatot, hogy nézd 2 másodpercig, majd válaszolj a kérdésre: mit láttál meg először?

arc-kep

Arc - A képzelet hatja át az életedet, folyamatosan gondolkodsz valamin. Jó taktikus vagy, átlátsz az embereken. Nagyon precíz ember vagy. Jó emberismerő vagy, de néha fantáziavilágban élsz.

Csillagász - elkövetkezendő napokban tudomásodra jut egy új hír, új téma, vagy egy jövedelmező vállalkozás híre. Ha időben és jól kapcsolsz, és sikerül megkaparintanod az üzletet, nagyon sikeres leszel!

Csillagképek - ha a csillagképeket láttad meg először, nagy szerencse vár rád. Gyors és nagy siker érkezik életebe! Szerencse kéz a kézben jár veled, érdemes egy lottószelvényt vásárolnod, mert nagy valószínűséggel nyerni fogsz.

Város - Szeretsz utazni, kirándulni, új helyeket és embereket megismerni. Kíváncsi vagy a világ szépségeire, nyitott és érdeklődő személyiség vagy. Nagyon aktív embernek ismernek, aki imád új kapcsolatokat kötni. Életed olyan, mint egy térkép, mindig tartasz valahonnan valahová!

Innen fordította: Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2416333224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elza Sélley 2018.07.17. 17:48:17

Nagyon érdekes a KÉPEK üzenete.
süti beállítások módosítása