Lótusz

Lótusz

Kívánság borítékkal minden álmod megvalósulhat

2016. december 06. - Lótusz_blogger

Így kérd, hogy teljesüljön a kívánságod!

Év végén igyekszünk lezárni az évet; elengedni az évben "elszenvedett" sérelmeinket, fájdalmunkat, pénztelenséget, magányt, bánatot... És elkezdünk fókuszálni a következő évben ránk váró feladatokra. Gondolatban fogadjuk a következő év pozitív energiáit: a boldogság, a jó hírnév, a sikeres karrier, a gazdagság energiáit.

Hogy mindezeket valóban meg is kapjuk, készíthetünk kívánság-borítékot. Ez a boríték egy feng shui "eszköz" arra, hogy kívánságainkat formába öntsük, írásban megerősítsük. Ez egy piros színű boríték, melybe kívánságainkat egy papírra leírva, rejthetjük. Igazából ez nem elrejtés, csak elhelyezés. És nyomatékosítás: én ezt és ezt szeretném.

Egy picit menjünk vissza az időben: meg szeretnénk tervezni a jövő évünket. Akkor ezt ne egy zaklatott nap estéjén, vagy fáradtan, vagy éppen haragosan tegyük. Először takarítsuk ki a lakást, majd az elménket. Relaxáljunk, gyújtsunk gyertyát, hallgassunk nyugtató zenét, imádkozzunk, meditáljunk. Nem kell elsietni semmit, hisz a jövőnk múlik rajta! Ha már relaxált állapotban vagyunk, akkor képzeljük el jövőnket: kivel vagyunk, hol vagyunk, mit csinálunk, mennyi pénzünk van, hová utazunk... És ha módszeresen átgondoltuk életünk minden szegletét, minden szereplőjét, akkor leírhatjuk.

 

A papírunk bármilyen lehet, de a legjobb a fehér színű. De ha ünnepibbet választunk az azt jelzi az Univerzum számára, hogy komolyan gondoljuk kívánságainkat. Kívánságainkat piros színű golyóstollal írjuk, (a ceruza komolytalan). Kézzel írj, mert így a saját kérésed energiája is belekerül az írásba. Ügyelj a kifejezéseidre: mi lenne, ha...., szeretnék..., nem szeretnék.... Inkább írjuk azt, hogy  Köszönöm a segítséget ... -ben; Hálát adok az új munkámért... Boldog vagyok.... A listán található kívánságokat (reális) időpont megjelöléssel határozd meg!

Ha kész a lista, helyezzük A PIROS BORÍTÉKBA! A borítékot nem kell lezárni, olyan ez, mintha letétbe helyeznénk kéréseinket. Megírjuk és útra bocsájtjuk. Hagyjuk, hogy az Égiek (Angyalok, segítő Istenségek, szerencseistenek) elkezdjenek dolgozni a kívánságaink megvalósításán. Nekünk csak a célt kell ismernünk, a mikéntről nem kell tudnunk.

Miért piros a boríték? A piros szín az élet, a lendület színe, amin ezt a színt alkalmazzuk, azt élettel töltjük meg. Egyben védelemül is szolgál, beindítja a dolgokat.

Ha valami miatt erős késztetést érzel arra, hogy leragaszd a borítékot, vagy elrejtsd mások elől, azzal azt üzenet az Univerzum számára, hogy a kívánságod (megvalósulását) sem mernéd felvállalni mások előtt. Ezért ne tedd!

A borítékot fényes, napos helyen helyezd el. Ha még plusz beindítást szeretnél, akkor a boríték fölé kristályt is lógathatsz. Az áttetsző színtelen, gömb alakú, nem túl szögletes kristály a legjobb, mert azt szinte bármelyik életterületre elhelyezheted.

 

A másik elhelyezési mód, ugyanúgy fényes helyen, egy elefánt ormányához applikálva, onnan lógatva. Az elefánt szerencsehozó, védelmező állat. Nem gyorsan, hanem stabilan, lassan, átfontoltan éri el célját. Ezért ne siettesd a kívánságaid megvalósulását. Nem csak ráakasztani lehet az elire a borítékot, hanem akár a hátára is helyezhetjük.

Próbáld ki és számolj be a sikereidről! :) Kíváncsian várom! Sok sikert!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2616333304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása