Lótusz

Lótusz

A kívánságfa megmutatja, teljesül-e a vágyad

2016. december 19. - Lótusz_blogger

Van egy kívánságod, amit már régóta szeretnél elérni? Vágysz valamire? El fogod-e érni? A kívánságfa elárulja!

A kívánságfa, életfa szinte minden nemzet ősi történetében benne van. Az élet fája, a élet erejét, a növekedést szimbolizálja, és összeköti a Földet az Éggel. A kívánságfa másik aspektusa pedig a kívánságaink kivetülése, megtestesülése. Akár kívánságainkat is ráírhatjuk, egy-egy cetlivel ráakasztva.

Amit én ma hoztam inkább egy kis játék. A kívánságfa, amit alább találsz, egy kis "útmutató".

Gondolj valamire, amit szeretnél elérni, megkapni. Erősen gondolj rá. Majd válassz egy "gyümölcsöt"! Felkészültél? Akkor vágjunk bele!

1. Gondolj az álmodra!

2. Válaszd ki a legvonzóbb számot!

3. Olvasd el, megvalósul-e?

kivansagfa-1

Megvan? Melyik szám "jutott" neked?

1 - van elég önbecsülésed és önbizalmad ahhoz, hogy higgy a saját képességeidben. A kívánságod valóra válik, mert megfelelő minőségű és mennyiségű energiát fektetsz abba, hogy megvalósítsd!

2 - energikus és céltudatos ember vagy, aki mindenre elszánt. Hiszel abban, hogy te vagy a saját szerencséd kovácsa. Amit el tudsz hinni, hogy megkapod, azt meg is kapod! Nem létezik teljesíthetetlen álom!

3 - Te az a típusú ember vagy, aki mindig minden körülmények között megfelelően cselekszik. Sajnos, gyakran inkább csak "úszol az árral" az életben, és nem igazán próbálsz változtatni a sorsodon, pedig tudod, hogy erre lenne szükséged. Próbálj a célodra figyelni, és higgy saját magadban és a képességeidben - így minden terved valóra válik!

4 - Te egy szigorú ember vagy. Nemcsak a környezeteddel, de saját magaddal is. Amikor eldöntesz valamit, fokozatosan, lépésről lépésre haladsz a célod felé. És gyakran el is éred az álmod. Most is jó irányba haladsz ahhoz, hogy terveid valóra váljanak!

5 - a természetes impulzivitásoddal gyakran nem a kívánt hatást éred el céljaid felé haladva. Ne rohanj annyira, hagyj időt, hogy beérjenek a dolgaid. Legyél lazább és bármit elérhetsz!

6 - Az életben te egy nagyon szerencsés ember vagy. Viszont eléggé lusta. Ahhoz, hogy a vágyad elérd az életben, el kell kezdened tenni érte!

7 - A kívánságod valóra válik, de ez időt vesz igénybe. Legyél nagyon türelmes!

8 - Úgy tűnik, hogy túlságosan a vágyadra fókuszálsz! "Felejtsd el", engedd el, ne gondolj rá, és az eredmény nem sokáig fog váratni magára.

9 - A kívánságod hamarosan valóra válik. De aztán nehogy megkérdezd magadtól: "Kellett ez nekem?" ;-)

10 - Legyél szerényebb a vágyaidat illetően. Nem lehet, hogy túl sokat kérsz az Univerzumtól? Próbálj meg kisebb lépésekkel közelebb kerülni a végső célodhoz!

11 - Kívánságod eddig egy dolog miatt nem teljesült: nem hoztál érte elég erőfeszítést, áldozatot.

12 - A kívánságod szinte már teljesült is!

Szorítok neked! :)

Innen fordította Lótusz

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9216333326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása