Lótusz

Lótusz

Nostradamus jóslatai 2017-re

2016. december 20. - Lótusz_blogger

Erre számíthatunk 2017-ben Nostradamus szerint.

Nostradamus a 16. században megírt jóslatai alapján nem számíthatunk túl sok jóra 2017-ben.  2016 év vége felé közeledve, lássuk, mi vár ránk jövőre.

Michel de Nostredame a 16. századi francia filozófus követői szerint már sok történelmi eseményt megjövendölt, mint 9/11, az emelkedés, Hitler vérengzése, de Donald Trump elnöki győzelmét is. 2016-ra utalást tett Szíriára, a földrengésekre, a terrorizmusra is.

Nostradamus követői 2017. évre is elég ijesztő dolgokat olvasnak ki filozófus verseiből.  Az egyik jövendölésük szerint Kína egyre nagyobb teret fog hódítani a világ gazdasági színpadán.

Olaszországról is kevésbé rózsásak a jövendölések: a növekvő pénzügyi nehézség munkanélküliséget okozhat, akár egy újabb központja lehet az euróövezeti válságnak. Akár még a jelenlegi vezetői gárda is szélnek lesz eresztve.

 A jelenlegi „szuperhatalom", vagyis az Amerikai Egyesült Államok állítólag „irányíthatatlanná” válik majd Trump beiktatása után.

Egy másik jóslat azt állítja, hogy megszületik a fegyverszünet Oroszország és Ukrajna között, melyet az Egyesült Államok és az EU is támogatni fog.

Mindeközben olyan jóslat(értelmezés) is napvilágot látott már, amely szerint Putyin kirobbantja a 3. világháborút.

Latin-Amerikában a kormányok kezdenek eltávolodni baloldali politikától, amely zavargásokat robbanthat ki. 

Az egyik legrémisztőbb az állítólagos próféciák közül a „Forró Háború”, vagyis a globális felmelegedés. A csökkenő energiaforrások is nagy problémákat okozhatnak. De számíthatunk a biológiai hadviselés és a terrorizmus térnyerésére is.

Ami a technológia változásokat illeti, Nostradamus megjósolta, a számítástechnikai fejlődést, a napenergia szélesebb körű elterjedését és a kereskedelmi űrutazást is, amikor is Föld körüli utazásokat tehetnek az erre megfelelő összeggel rendelkezők.

Ezen kívül számításba kell vennünk Földönkívüliek érkezését is. Vagyis mielőtt kitörne a 3. világháború, akár még Földönkívüliek is megtámadhatnak bennünket. :(

forrás

Fordítás: Lótusz

Még több előrejelzés 2017-re ITT.

kép: biography.com

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr516333328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása