Lótusz

Lótusz

Melyik óra mutatja a személyiséged?

2016. december 28. - Lótusz_blogger

A választott óra bepillantást ad személyiséged rejtett zugaiba.

A tudatalattink rengeteg érdekes rejtélyt és titkot rejt, melyet nem tudunk magunkról. Olyan hihetetlen dolgokat, melyeket egyáltalán nem gondolnánk. Ennek felfedése, megismerése nem könnyű feladat. Mert mégha nem is tudunk róla, irányít bennünket: a motivációnkat, az érzéseinket, a félelmeinket. Ha szeretnél valami újat megtudni a személyiségedről, akkor próbáld ki az alábbi tesztet.

A képen különböző órákat látsz. A feladatod annyi, hogy kiválaszd azt, amelyiket leginkább magadénak érzed.

orak

Megvan a kedvenced? Akkor görgess lejjebb és olvasd el a "te órádhoz" tartozó leírást. Bepillanthatsz egy picit önmagadba a segítségével.

 

1. Boldog óra

Személyiségtípus: Te egy optimista ember vagy, aki sugározza a jóságot maga körül. Annyi energiával rendelkezel, mellyel akár hegyeket mozgathatnál. A közeljövőben jó tapasztalatokat fogsz szerezni.

 

2. Repülő lepkék

Személyiségtípus: Igyekszel, hogy ne töltsd felesleges dolgokkal az idődet. De légy merész, így lehetsz sikeres.

 

3. Hiányzó darab

Személyiségtípus: Gyakran bosszantanak apróságok, és nem szereted az üres beszédet. De ne légy olyan kemény az emberekkel, szentelj az érzéseiknek több figyelmet. Hidd el, meghálálják a törődést.

 

4. Homokóra

Személyiségtípus: Gyakran gondolkodsz a múltról. Megragadtál az emlékek között. Itt az ideje, hogy szakíts a múlttal. Sürgősen kezdj el a jelenben élni, és kezdd el építeni a jövődet.

 

5. Elfolyó óra

Személyiségtípus: mindig időt vesztesz, sosincs időd semmire. Pihenésre lenne szükséged. Itt az ideje a megérdemelt vakációnak.

 

6. "Kit érdekel" - óra

Személyiségtípus: Félsz felnőtté válni, továbbra is a könnyű és gondtalan életet szeretnéd élni - már amennyire ez lehetséges. Mindannyiunkban él egy kisgyerek, akik az önfeledtségre, játékra vágyik. A lényeg az, hogy ne vigyük túlzásba!

Innen fordította Lótusz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5816333342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása