Lótusz

Lótusz

2017-ben ilyen lesz az időjárás a Dávid-naptár szerint

2017. január 21. - Lótusz_blogger

Tavaly is előhozakodtam Dávid Mihály jóslataival, melyeket a 2016-os év időjárásáról állított. Ma, ezen a fogcsikorgató napon újabb időjóslatokat osztok meg veletek. A 2017-es ávben Dávid Mihály, mérnök szerint az alábbi időjárásra számíthatunk.

idojaras-1

Hideg tél - forró nyár

Dávid Mihály magánmeteorológus a teol.hu-nak nyilatkozott. A mérnök szerint idén rendkívüli hidegre nem kell számíthatunk (eddig be is igazolódott), az enyhe telek után már várható is volt. Egymást követően több napon át is fagyosak maradnak az éjszakák és pár napig még a nappalok is. A február már enyhébb lesz, mint a január, március második felében pedig kifejezetten melegre számíthatunk. Az április első fele melegebb, míg a második fele lesz hűvösebb. A nyári forróság három hónapig is kitart, a kánikulának hirtelen lesz vége szeptember első hetében. Az utolsó tavaszi talajmenti fagy március 7-e körül lesz, az első őszi fagy pedig november 10-e körül. Az idei évben több  csapadékra számíthatunk, mint a tavaly, főleg a nyár lesz tele zivatarokkal.

teol.hu davidnaptar.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3916333382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imre Istvánné Cseri 2017.09.10. 21:29:38

Reméljük a Telünk nem lesz ,nagyon kemény.!!
süti beállítások módosítása