Lótusz

Lótusz

Angyali mantra: áramolj együtt a Holddal

2017. március 11. - Lótusz_blogger

Hániel azt üzeni, hogy figyeljünk arra, hogy hat ránk a Hold:

"Figyeld meg a hold hatását energiádra és megnyilatkozásaidra, és kovácsolj belőle tőkét."

„A telihold tökéletes idő arra, hogy elengedj mindent, amivel végeztél, újholdkor a vágyaid és az elhatározásaid megvalósítására összpontosíts, a holdtölte előestéje pedig kiváló a gyógyításra, és hogy új energiával töltsd fel gyógyító eszközeidet, például a kristályokat vagy olajakat. Szánj rá időt, és a holdfázisok tükrében figyeld meg, milyen érzések keletkeznek benned. Amikor feltárod a hold kapcsolatát az életerőddel és a hangulataiddal, szorosabb szálák fűznek majd isteni varázserejéhez.”

Hániel aurája kékes fehér, mint a telihold ragyogása. A hozzá társított kristály a holdkő, amelynek varázslatos, tápláló energiát tulajdonítanak. Amikor szeretnénk Hániel közelébe kerülni, viseljünk vagy markoljunk meg egy holdkövet. Ő körül fog ölelni bennünket gondoskodó, anyai energiájával, és csodákat fog tenni irántunk érzett szeretetével.

A Hold a nőiség, a nőiesség jelképe, a holdfázisok a női élet ciklusosságát is szimbolizálja, segít, hogy női szerepünket még inkább meg tudjuk élni.

 

Drága Haniel Arkangyal! Kérlek, segíts megélni minden Holdfázisban azokat a dolgokat, amelyekkel belesimulhatok a természet ősi rendjébe. Hogy átélhessem az elengedés, az újjászületés, a feltöltődés és a siker örök körforgását az életemben, hogy odafigyeljek a testi és lelki táplálékaimra, hogy ne akarjam a tanulási fázisokat megúszni, hanem átéljem, megéljem. Irányíts, hogy figyeljem testem és lelkem jelzéseit és úgy cselekedjem, ami magamnak és másoknak, a világegyetemnek a legjobb.

Segíts megélni a nőiségemet, elégedett, szeretettel teli, gondoskodó, szépséget teremtő, családot összefogó, adni- és kapni tudó ember lehessek. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2416333476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása