Lótusz

Lótusz

Hajót? Felhőt? Mit látsz meg először a képen?

2017. március 18. - Lótusz_blogger

Személyiségedről árulkodik.

Mutatok egy képet. A feladatod, hogy rápillants, és amit legelőször észreveszel a képen, rávilágít egy belső tulajdonságodra.

illuzio.jpg Robert Gonsalves


 

Mit láttál meg először?

Felhő

Nagyon érzéki és romantikus természetű vagy. Hajlamos a révedezésre és légvárakat építesz. Nagyon gyakran összekevered a valóságot a fikcióval. Ha élet nem is teszi meg, hogy lehúz a Földre, akkor neked magadtól kellene megélned a valóságot. Próbálj meg "földi" életet élni, ha nem akarod, hogy állandóan púp legyen a homlokodon. :)

Hajó

Ez a szimbólum azt jelzi, hogy ezen a ponton valószínűleg nagyon el vagy fáradva. Meg kell pihenned, vagy  éppen módosítanod kell a tevékenységeid típusát, és el kell terelned a figyelmed. A legjobb az lenne, ha 3-5 napig valóban pihenni tudnál. Ne hagyd figyelmen kívül a saját igényeidet, hallgass a tested jelzésire. Egy van belőled, vigyázz magadra! Egészséged miatti problémát jólétedet is kockáztathatja.

Hajót és felhőt egyszerre

Ha a hajót és a felhőt kb egyszerre láttad meg, azt jelzi, hogy útkereszteződésben állsz. Még nem tudod, hogy a helyes úton mész-e, vagy sem. Az agyad azt kéri, hogy próbáld meg elengedni az összes problémád legalább egy napra. Adj magadnak időt, ne hibáztasd magad, az esetleges tévedésekért. Miután  kipihented magad, valószínűleg majd teljesen új/más szemszögből fogod látni a problémád.

Valami egészen mást vettél észre először

Ha valami máson akadt meg a szemed, akkor egy nagyon különleges ember vagy. Rendkívül fejlettek a  kreatív képességeid, máshogy látod a dolgokat, mint mások. Te az a típus vagy, aki azonnal kiemelkedik a tömegből. Egy nagyon kedves és érdekes ember vagy. Nem vagy alkalmazkodó típus, inkább független fajta. Minden érdekel, mindenre kíváncsi vagy. Könnyen tudsz változtatni környezeteden, hozzáállásodon.

Mit vettél észre? Betalált a jellemzés?

marketium.ru

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4916333486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Angelika Angel 2017.03.20. 09:00:16

A jellemzés teli találat...Én hídat láttam elősször :)
süti beállítások módosítása