Lótusz

Lótusz

Hogyan változtasd meg az életed 12 nap alatt a szülinapod után?

2017. március 31. - Lótusz_blogger

Hogyan változtasd meg az életed 12 nap alatt a szülinapod után?

 

A karma lefaragásának hatalmas lehetősége, ha leszülethetünk a Földre. Mielőtt megszületnénk, elfogadjuk az életfeladatainkat, a szüleinket, az életünk körülményeit. Minden egyes élethelyzetet azért kapunk, hogy megtanuljunk belőle valamit. Ezért a születésnap az egyik legfontosabb ünnep. Az élet ajándék, ezért nem szabad feladnunk, elbagatelizálnunk. :(

A születésnapunk környékén mindenki egy kicsit magába száll, átgondolja a céljait, helyre teszi magában a múltat és a jövőre koncentrál. Ezekben a napokban sokkal nagyobb a teremtés lehetősége, ereje, mint hinnéd. Ha pedig az alábbi etapokat is betartod, akkor életed gyökeres változáson mehet keresztül, melynek alapját 12 nap alatt megteremtheted!

 

 

 

  1. nap

Személyesség: az első napon saját magunkra kell koncentrálni. A legbelsőbb gondolatainkra, érzéseinkre, félelmeinkre és vágyainkra. Arra, hogy kik is vagyunk valójában és mit szeretnénk az élettől. Vállalnunk kell a felelősséget azért, akik lettünk és az életünk további részéért is, hogy szélesítsük a látókörünket, a tapasztalásokat és megtanuljuk azt, amire szükségünk van.

  1. nap

Pénz: vásárolj magadnak valamilyen ruhát, cipőt, ajándékot. Olyan dolgot vegyél, amire már régóta vágysz és egyébként nem biztos, hogy megvennéd. Aktiváld a pénzmozgásaid, költs! Indítsd be a pénzfolyamot életedben!

  1. nap

Szerencse: ahhoz, hogy a következő évben szerencsés és sikeres legyél, izzítsd be az emberi kapcsolataidat: beszélj, találkozz a családtagjaiddal, barátaiddal, ismerőseiddel, ha nem tudtok összefutni, akkor telefonozzatok. Iratkozz be valami új tanfolyamra. Igyekezz a megfelelő helyen lenni a megfelelő időben. A szerencse a siker záloga.

  1. nap

Család: figyelj a családodra. Látogasd meg őket, vigyél nekik sütit, gyümölcsöt. Hívd fel őket és érdeklődj egészségük iránt. Mondd el nekik, hogy szereted őket. Emlékezz az elhunytakra, idézd fel a boldog pillanatokra. Azért, hogy otthonod védett, békés és harmonikus legyen, tegyél rendet benne.

  1. nap:

Szerelem: az embert úgy „tervezték meg”, hogy szerelem is szerepeljen a terítéken. Legyél nyitott a szerelemre, flörtölj, játsz. Csak ne vidd túlzásba és ne menj bele kétes helyzetekbe. Ha már megtaláltad a párod, figyelj oda rá. Ugyanígy a gyerekeddel is törődj többet.

  1. nap

Ház: ha tetszik, ha nem, itt a nagytakarítás ideje. Otthon is és a munkahelyeden is! Közben pedig ügyelj az egészségedre is: jelentkezz be kivisgálásra, vegyél tornabérletet, menj el úszni. Vagy csak sétálj néhány megállót. Kezdj diétába, vásárolj könyvet az egészséges életmódról. Ha régóta vágysz valamilyen házikedvencre, most jött el az ideje, hogy beszerezd.

  1. nap

Házasság: Aktivizáld a házasságod, kapcsolatod: férfiként vigyél a párodnak virágot, csokit, nőként pedig készítsd el a párodnak a kedvenc ételét, vagy csak főzz neki egy finom kávét – szívvel lélekkel! Családi boldogság legyen terítéken.

  1. nap

Múlt árnya: a múlt, mint egy sötét árnyék folyamatosan a nyakadban liheg? Úgy érzed, hogy már nem lehet ezt a kapcsolatot megmenteni? Akkor lépj ki belőle. Lépj át a múlt romjain. Ha viszont azt érzed, hogy még meg lehet változtatni, akkor szedd össze magad, vedd elő a Káma Szútrát ;-) és tedd rendbe a házasságodat!

  1. nap

Az ismeretlen: próbálgasd a szárnyaidat! Kezdd el az álmaid megvalósítását! Utazgass, próbálj lazítani, próbálj ki egzotikus dolgokat. Ha utazásra nem telik, menj egy étterembe, vagy vegyél útikönyvet.

  1. nap

Karrier: Fordítsd meg a világ forgását! Tudasd a főnököddel, mennyire jó munkaerő vagy, kérj fizetésemelést. Élvezd a munkád, és legyen haszna.

  1. nap

Barátok: szentelj időt a barátaidra! Ők nagyon fontosak, sokszor melletted állnak, segítenek a bajban. Szánj rájuk időt: egy meghitt, beszélgetős, borozgatós este jót tesz a kapcsolatotoknak.

  1. nap

Sors: önismeret. Bújj el a világ nyüzsgése elől néhány órára. Gyújts egy gyertyát, meditálj. Nyugtasd le a lelked, pihenj, engedd el a nehéz gondolatokat, és próbálj reménnyel a jövőbe tekinteni.

Ne harcolj a sorssal. Inkább működj együtt vele….

 

A fenti lépések ajánlások. Nem kötelező betartanod. De miért ne próbálnád ki?

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4516333514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása