Lótusz

Lótusz

Válassz egy angyalt magadnak!

2017. május 27. - Lótusz_blogger

Válassz magadnak egy Angyalkát és kapsz egy üzenetet!

Ha az egyes Angyalkát választottad:

Ez az angyal a szeretet védőszentje. Az üzeni neked, hogy hamarosan kellemes szerelmi tapasztalatokat fogsz megélni. Például egy új ismeretség útján, de akár a már meglévő kedvesed lep meg téged egy romantikus ajándékkal.

Ha a második Angyalkát választottad:

Ez az angyal a öröm és a világos és pozitív érzelmek hírnöke. A következő néhány napban csodálatos esemény várnak rád, sok örömet és boldogságot kapsz.

Ha a 3. Angyalka üzenetére vágysz:

Akkor a kívánság angyalának üzenetét kapod. Ha rá esett a választásod, a kívánságod, nagy vágyad a közeljövőben teljesül.

Ha a 4. Angyalkát szeretnéd:

A kíváncsiság angyalára vágysz. Ő azt jövendöli, hogy egy kis kaland érkezik az életedbe, amely sok kellemes élménnyel ajándékoz meg.

Ha az 5. Angyalt választod:

Az inspiráció Angyala azt üzeni, hogy itt az ideje, hogy higgy magadban, mert egy régóta vágyott dolog, amire készülsz, sikeresen meg fog valósulni.

Ha a 6. Angyal a legkedvesebb a számodra:

A harmónia Angyala nyugalmat hoz számodra. Ne aggódj, mert a problémák nagyon hamar megoldódnak.

Ha a 7. Angyalt kedveled:

Ez az angyal a jó hírt hozza számodra. Néhány nap, és kellemes hírek várnak rád.

Ha a 8. Angyalkát választod:

Ez az Angyalka szerencsét ígér számodra. Sikeres leszel, még akkor is, ha első pillantásra úgy tűnik, hogy ez lehetetlen.

(via)

Még több angyal ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7216333602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása