Lótusz

Lótusz

Ki az őrangyalod születésnapod alapján?

2017. május 28. - Lótusz_blogger

Mindenki kap egy őrangyalt születésekor maga mellé, aki egész életében vigyáz rá és segíti.

Néha úgy érzed, hogy nem jönnek össze a dolgok... Akkor talán arról lehet szó, hogy elvesztetted a kapcsolatod az őrangyaloddal!

 

Abban, hogy ki a te őrangyalod a számmisztika segít.

Hogyan számold ki, hogy ki az őrangyalod?

Vegyük például az alábbi születési dátumot:

1978.04.01.

Adjuk össze a számjegyeket:

1+9+7+8+0+4+0+1=30 > 3+0=3

Akkor a te őrangyalod a 3. számú Őrangyal.

1.Angyal

A szent angyal. Ő az egyik legmegbízhatóbb és legkedvesebb égi segítő. Ez az angyal felszólítás és ima nélkül is jön és megment; és elviszi a bajt. Segítenek azoknak, akiknek kevés az energiájuk. Nagyon aktív segítők.

2.Angyal

Ő a fény angyala. A régi képeken őket ábrázolják hatalmas fehér szárnyakkal. Gyakran születéskor a pártfogoltjukat megpuszilják ilyenkor lehetnek szeplők, vagy szokatlan foltok az arcon. Ezek az angyalok az álmok során üzennek, ezért érdemes odafigyelni az álmainkra. Nagyon szerencsés vagy, mert az őrangyalod sokat van a közeledben.

3.Angyal

Ő a levegő angyala. Ezek az angyalok szinte láthatatlanok, csak a szárnyuk suhogásának zaját lehet hallani. Sokszor védenek meg nehéz helyzetben, mely után horzsolások keletkezhetnek a bőrön. Ugye volt már, hogy sebet vettél észre magadon, pedig nem is emlékszel, hogyan szerezted?

4.Angyal

A bölcsesség angyala. Ő a mennyei teremtés során mérlegelési jogkört kapott - és magas intellektussal rendelkezik. Az intelligencia erősítésével segít, megadja a szerencsét a tanulásban és a karrierben is. Gondolatokat sugall számodra, amelyeket követve sikeresen átjuthatsz az akadályokon.

5.Angyal

A fém angyala. Ez egy nagyon erős és bátor védő. Sokszor nem jön azonnal, amikor az ember sír. A könnyek táplálják az angyal energiáját, így erőssé válik, és hegyeket mozgathat annak a kedvéért, akit segít. A fém angyal megtalálható az erős és magabiztos emberek mellett. Ez az angyal a hosszú életet is segíti.

 

6.Angyal

A szivárvány angyala. Ez a mennyei lény ruház fel tehetséggel és eredeti gondolkodással. Képes emelkedett hangulat sugallni, még a szomorúság és vágyakozás idején is. Keresd vele a kapcsolatot és az angyal megajándékoz a kreativitással.

7.Angyal

Az energia angyala. Az ő támogatását hálával és dicsérettel tudod elérni. Amikor figyelmeztetni akar, akkor álmodban sugallja a helyes döntést. A veszélyre is álmok során figyelmeztet. Az energia angyala nagyon érzékeny, fáj neki minden durva szó.

8.Angyal

Ez az angyali megtestesülése az elhunyt rokonoknak és szeretteknek. Ő az irgalom angyala. Mindig kész segíteni, de mindig meg kell emlékezni róla.

9.Angyal

A melegség angyala. Segítségük során igénybe vehetik állatok vagy elhunyt szeretteik külsejét is. A belső harmónia kialakításában és a jó hangulat elérésében segítenek.

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5016333604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marta Dragúňová 2017.05.29. 22:20:00

Es hol a 10,,vagyis a nulla???

Lótusz 2017.05.30. 21:00:10

10 - > 1+0 > 1-es a tiéd!

Szőgyör Elvira 2019.11.14. 20:09:45

1985.09.28
süti beállítások módosítása