Lótusz

Lótusz

Kutyát vagy macskát látsz?

2017. június 25. - Lótusz_blogger

Pontosabban egy kutyafejet, vagy két macskának a testét látod?

Ez a teszt megmutatja, milyen vagy a szerelemben, mit vársz a társadtól, hogy tudod legjobbá tenni a kapcsolatotokat?

Ha a kutyafejet vetted észre először:

Mindenekelőtt értékeled egy kapcsolatban a hűséget és ragaszkodást. Úgy érzed, jól tudsz szeretni. Annak ellenére, hogy az életben meg kell küzdened az árulással, nem hagysz fel hinni a valódi szeretet erejében. És ezt a lehető legjobban is teszed. Tudod, hogy az érzés nem magától jön, hogy energiát kell fektetni egy kapcsolatba, ezért te ápolod kapcsolataidat. Mindez lehetetlen válasz nélkül hagyni. De ne fuss előre, ne rohanj a dolgok elé, hagyd, hogy maguktól megtörténjenek. Minden rendben megy, de ne próbáld felgyorsítani az eseményeket, mert akkor megfosztod magad a szép és értékes pillanatoktól.

Ha a cicákat láttad meg először:

Te az a személy vagy, aki a kényelmet és törődést keresi a szerelemben. A hozzád közel álló személynek szellemileg és testileg is meg kell felelnie számodra. Addig vizsgálsz valakit, amíg meg nem bizonyosodsz róla, hogy megbízhatsz benne. Ezután már magad mellett akarod tudni őt folyamatosan. Azonban a túlzott "vizsgálódás" nem biztos, hogy jó. Néha simán el kell fogadni mások hiányosságait, és fel kell melegítened a szíved az emberek irányába.

És neked mi a véleményed? Hogyan kell szeretni egy férfit?

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2816333636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Horváth Angela 2017.06.25. 20:06:03

2cica
süti beállítások módosítása