Lótusz

Lótusz

Válassz egy álomfogót

2017. június 26. - Lótusz_blogger

Válassz egy álomfogót - elmondom mi vár rád a közeljövőben!

Az álomfogók ősi indián talizmánok, amelyek megvédik az alvó embereket a gonosz szellemektől. Úgy tartják, hogy segítenek az inspiráció és az öröm bevonzásában is, és abban is, hogy jobban megértsük a körülöttünk zajló események okait. Mindez az álomfogónk színétől, anyagától, köveitől függ.

Ha az első, kék színű álomfogót választottad, egyike vagy azoknak, akik szeretik eltúlozni a dolgokat. Hajlamos vagy az önreflexióra, önvizsgálatra, gyakran a legkisebb események is érzelmi gondokat okozhatnak neked. Ne tarts mindent magadban, próbáld meg nyugalmasabban, filozofikusan szemlélni az életet. Ha megtalálod magadban ezt a felbecsülhetetlen képességet, akkor hamarosan történni fog veled valami nagyon fényes és boldog dolog, amire már nagyon hosszú ideje vártál.

Ha a 2., lila színű álomfogót választottad, légy felkészülve, mert jelentős változások jönnek az életedben! Bizonyos értelemben az élet minden területén tiszta lappal indulhatsz. Szedd össze magad, koncentrálj és összpontosítsd az erőidet, és energiáidat. Egy esélyt kapsz hatalmas változásokra. Az egyetlen feltétel, ami szükséges mindehhez: hogy hagyj fel a régi rossz szokásaiddal és a sztereotípiáiddal!

Ha a 3., vörös álomfogót választottad, rád a szerelem vár. Vagy valami nagyon meleg és személyes. A szíved eddig fájt, magányos volt és hideg, de mindez nagyon hamar véget ér. A várakozást boldognak nevezhetnénk. Mosolyogj többet, áraszd szereteted és gondoskodásod a hozzád közel állókra. Amit adsz, biztos, hogy vissza is tér hozzád újra.

tudni, hogy vár ránk valami ebben az életben. Vagy valaki...

(via)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1016333638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása