Lótusz

Lótusz

Válassz egy ajándékot és derítsd ki, milyen meglepetés vár rád 2018-ban!

2017. november 03. - Lótusz_blogger

Meglepetések várnak rád 2018-ban.

Hamarosan eljön az új év. Sőt, a Karácsony is közeleg. Már kezd mindenki ajándékozás-lázban égni. Most te is kapsz tőlem egy ajándékot - amelyiket a megérzésed alapján választod. És kiderítheted, téged mivel lep meg a 2018-as év.

Ha az első ajándékot választod:

A legfontosabb számodra, hogy barátaid és rokonaid mindig veled legyenek. És ez így is lesz. Szerencsére az év számodra sikeresen, nyugodtan fog zajlani, felesleges stressz és botrányok nélkül. Képes leszel megvalósítani terveidet és beteljesíteni az álmaidat. Csak sose veszítsd el a pozitív hozzáállásod!

Ha a második ajándékra vágysz:

2018-ban képes leszel hinni magadban és az erődben. A bizonytalanság nem veszélyeztet Téged. Képes leszel arra, hogy megvalósítsd az összes terved. És még ennél is több. Magad is meg fogsz lepődni, ha megérted, hogy mire vagy képes.

Ha a harmadik ajándékra áhítoznál:

Dobd le a maszkot és szabadítsd fel magad 2018-ban! Engedd meg magadnak, hogy gyermek legyél és élvezd az élet apró örömeit. A barátok nem fognak unatkozni melletted, hanem támogatni fognak: ha hirtelen szükséged van valamire, ők ott fognak állni melletted. Készülj fel arra a tényre, hogy a szeretet szemével fogod felfedezni a világot, másokat. Árad a szeretet!

Ha a negyedik ajándékra vágynál:

2018. a féktelen boldogság éve éve lesz számodra. Kellemes meglepetések, új lehetőségek és jó ismerősök várnak rád. Lesz elég időd magadra, és a barátaidra. Szórakozz, pihenj, szerezz erőt, és bárkit legyőzhetsz.

Ha az ötödik ajándékot szeretnéd:

Ideális év egy új hobbi indításához. A csillagok támogatnak Téged: könnyen ismerkedsz, egy régóta várt utazásra eljutsz és megváltoztathatod az életed. Megvan hozzá az erőd és energiád. Amit tervezel, elérheted, ha hiszel magadban!

Ha a hatodik ajándékot választottad:

Ez lesz az életed legjobb éve. Mindent megkapsz, amire vágysz. Boldog leszel a személyes életedben, a karrieredben pedig sikeres. Még az apró dolgok is jót hoznak számodra.

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8116333798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása