Lótusz

Lótusz

Ez vár Rád a Föld Kutya Évében - csillagjegyed szerint

2018. február 02. - Lótusz_blogger

Ezt hozza a kínai Kutya éve.

A Tűz Kakas évét 2018-ban a Föld Kutya éve váltja. Ez radikális változást hozhat mindenki életébe, akár személyes területről, akár a társadalmi változásokról van szó. A Föld elem ereje a békében és a harmóniában rejlik.

 

A legenda szerint...

Egy népszerű legenda szerint, Buddha magához hívta az összes állatot, de csak a 12 legbátrabb tudta legyőzni a kihívást: egy széles jeges folyón kellett átkelniük. Minderre csak a patkány, a bivaly, a tigris, a nyúl, a sárkány, a kígyó, a ló, a kecske, a majom, a kakas, a kutya és a disznó volt képes. Ezután Buddha a Jupiter ciklusának megfelelően minden évet egy-egy állatnak szentelt a fentiek közül.

 

A Kutya évének jellemzői

Mivel a Kutya a hűség, béke, harmónia jelképe, az év nem fog kedvezni azoknak, akik hazudnak, becsapnak másokat, mások hülyére vevésével foglalkoznak. Az ilyen emberek nyugtalanabbak lesznek idén. A kutya felelősségteljes és következetes.

A kutya évében születtél, ha 1910, 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018 évek valamelyikében születtél.

A kutya évének legfontosabb jellemzői: a szeretet és a hűség.

A 2018-as fő színe sárga, a fő köve a gyémánt.

Milyen híres emberek látták meg a napvilágot a Kutya Évében? Teréz Anya, Michael Jackson, Sophia Loren, Brigitte Bardot, Jacques-Yves Cousteau, Stephen King, Winston Churchill, Lisa Minnelli, Sylvester Stalone, Guy de Maupassant, Victor Hugo, Ernest Hemingway, Socrates, Jurij Gagarin.

https://www.instagram.com/p/Bdb50tQnCSo/?utm_source=ig_embed

A Föld Kutya évében a legfontosabb feladat a szeretet és a család kapcsolatok rendezése lesz. A kapcsolatok harmóniáját mindenki megkapja, aki igazán törekszik rá. Ezért társtalálásban, a párok újra egymásra találásában sikeres lesz az év. Az a kapcsolat, amely ebben az évben indul, valószínűleg harmonikus lesz.

A hazugok és árulók számára a Kutya kegyetlen büntetéseket fog készíteni. Mindenki, aki otthagyja társát, fennáll annak a veszélye, hogy egyedül marad. Ezért jobb elkerülni a törvénytelen kapcsolatokat és összpontosítani az igazi érzésekre.

 

Pénzügyek

Megtakarítás és kockázat egyensúlyára kell törekedni a Föld Kutya évében. Pénzügyi sikereket hoz a Föld Kutya azok számára, akik keményen dolgoznak, és nem ülnek a babérjaikon. Értékeli azokat, akik képesek ésszerűen kockáztatni - ezért bátran próbáld ki magad akár teljesen ismeretlen területeken is. A Kutya azokat támogatni fogja, akik adósságaik rendezésén igyekeznek. Azonban a ami a drága beszerzéseket illeti, gondosan meg kell tervezni őket, vagy el kell halasztani jobb időkre. A szerencse kíséri azokat, akik nem csinálnak felesleges hulladékokat. Ne költs olyan dologra, amely nem javítja az életed minőségét. Jobb, ha egy héten csak egyszer mégy boltba, és így vásárolsz meg minden szükséges holmit - átgondoltan költesz. Legyél takarékos, támogasd a rokonaidat.

Föld Kutya befolyása az egyes csillagjegyekre

A Bak, Kos, és Vízöntő számára rendkívül sikeres év lesz a Föld Kutya éve.

Ikrek, Oroszlán, Halak: számára karrierszempontból nagy siker várható. De szerencsés lehet a lakhely- illetve a munkahelyváltás is.

A Bikák számára a 2018-as év a nagy lehetőség éve lesz a karrier területén. De ehhez bátorság, kitartás, szorgalom és eltökéltség kell, és akkor a siker nem marad el.

Kedvezni fog a szerelmi ügyeknek az év a Rák és a Szűz számára. Idén nagy valószínűséggel megtalálják a lelki társukat.

A kutya évében a Skorpió, Mérleg és Nyilas különleges küldetést kap. 2018-ban a társadalom biztonsága és a biztonságért való küzdelem terén kapnak feladatokat.

 

A következő év sok változást fog hozni. A Kutya nem szereti a lustaságot, ezért azokat fogja "kényeztetni", akik szorgosak, dolgosak, akinek örömet okoz a munka. Aki szeretettel van mások felé, nyitott és egyenes, a Föld Kutya támogatni fogja. Egyesek számára kellemes, mások számára - kevésbé kellemes lesz a 2018-as év. De ami még fontosabb, a 2018-as év védőszentje következetes és tisztességes, ami azt jelenti, hogy mindenki pontosan azt kapja, amit érdemel.

A Föld Kutya éve 2018. február 16-án kezdődik.

 

És te mit vársz 2018-ban? Oszd meg vágyaidat, és meg fognak valósulni!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr9116333894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása