Lótusz

Lótusz

Ez vár rád a következő 3 napban!

2018. március 08. - Lótusz_blogger

Válassz egy szívet!

 

Szeretnéd tudni, mi vár rád a következő néhány napban? Nincs más dolgod, csak válassz egy szívet és kapsz egy kis támpontot.

A szív nemcsak érzelmeink, érzéseink központja, de gondolataink is. Mert minden jó- és rossz szándék, minden lélekből származó cselekvés innen indul ki. Még mielőtt megtörténne valami velünk, megérezzük.... Szívünk súg. Ahogy most is. Melyik szívet választod?

1.Ha az első szívet választottad, akkor vágyaid szárnyra kapnak! Valaki most nagyon támogat téged, és minden kívánságod lesi és teljesíti. De légy óvatos, ne feledd, hogy a vágyak teljesülése nem mindig hoz boldogságot! Az életedben hamarosan elkezdődik egy olyan időszak, amikor esetleg át kell gondolnod az összes múltbéli történést, és emlékezned kell arra, hogy mire vágysz igazán.

2. Az életed hamarosan olyan lesz, mint egy érdekes detektívregény! De ebben nem lesz gyilkosság és más negatív dolog. Számodra először érthetetlen események érkeznek az életedbe, melyeket először csak ledöbbenve figyelsz. Azonban a kép hamar összeáll, megoldod a helyzetet, összerakod a mozaikdarabkákat. Hamarosan összeáll a kép, és nagyon fog tetszeni!

3. Úgy tűnik számodra, hogy az egész világ hirtelen rád gondol, mindenkinek azonnal szüksége van rád. És ez tényleg így van. Sok terved van az élet minden területén. Minden, amit teszel, az élet megjutalmazza. Természetesen nem minden fog azonnal megvalósulni, de egyes projektek és események szilárd alapot nyújtanak fényes jövőhöz.

kép: moimozg.ru

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3216333916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása