Lótusz

Lótusz

Válassz egy képet, elárulom, milyen színű az aurád!

2018. március 20. - Lótusz_blogger

Szeretnéd tudni, hogy milyen színű az aurád? Akkor csináld meg a tesztet!

Mielőtt előre szaladnánk... tisztázzuk: mi az aura? Mire utalhat a színe? Miért foglalkozik vele olyan sok spirituális, ezoterikus ember, természetgyógyász?

Az aura az azonos nevű latin szóból származik, amely eredetileg leheletet jelent, tágabb értelemben pedig emanációt, kisugárzást. A keleti hagyományban, egyes vallásokban és a mai ezoterikus irodalomban az aura az élő és az élettelen testekből kisugárzó, azokat fátyolszerűen körbevevő energiamezők együttese.

Az ókorban aurának nevezték az élőlények, különösen az emberek szubsztilis kisugárzását. Az aura szó, hogy létezett és ábrázolása (rajzokon, szobrokon), azt bizonyítja, hogy hittek az emberi testből kiáradó emanációban. Az ókori Egyiptom magas rangú személyeit néha az aurával ábrázolták, akárcsak a keleti társadalmak kiemelkedő személyiségeit, s később ugyanígy volt Görögországban és Rómában is. Az aurából hozta létre a kereszténység az aureolát, azt a glóriát, amely a szentek fejét, illetve időnként a teljes testüket körülvette.

Az aura egyik jellemzője a színe. A szín utal az adott ember lelki testi állapotára, energetikájára.

A mai bejegyzésemben egy cuki kis tesztet hoztam, amelyet ha végigcsinálsz, akkor megtudhatod, hogy milyen az aurád színe (jelenleg).

[embed height="0" recommendation="0" sharebuttons="0" fbcomments="0" iteminfo="0"]https://www.playbuzz.com/melbeee10/v-lassz-egy-insta-fot-t-s-el-rulom-milyen-sz-n-az-aur-d[/embed]

FOLYT. KÖV!

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2516333932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vajda Zsuzsanna 2018.03.21. 11:37:52

Sajnos semmi sem jelent meg, úgy hogy fogalmam sincs milyen színű az aurám!
süti beállítások módosítása