Lótusz

Lótusz

Ez vár ránk Pink Hold idején

2018. április 28. - Lótusz_blogger

Negatív és pozitív hatások hatnak Rád is! Fordítsd a javadra erejét!

Pink-moon-April-moon-rises-why-pink-790159.jpg express.co.uk


2018. április 29-én éjjel, 30-a hajnalban úgynevezett Rózsaszín Holdat figyelhetünk meg. Minden hónap egy éjszakája, amikor Telihold van, egy különleges nap/éj. A Teliholdat sokáig különös, titokzatos és misztikus időnek tartották. A statisztikák szerint is, Teliholdkor több a bűncselekmény... Azonban a veszélyekkel együtt is a Telihold egyedülálló lehetőségeket is kínál az emberek számára.

2018. áprilisában 29-e éjjel, 30-a hajnalban a (Teli)hold a Skorpió konstellációba lép. A Teliholdnak vannak negatív és pozitív hatásai is. Mivel a Hold a Skorpió égisze alá kerül,

képesek leszünk nagyon pontosan meghatározni céljainkat.

Miért hívjuk az áprilisi Teliholdat Rózsaszín Holdnak? Mert ebben az időszakban már javában virágoznak a fák, a virágok, és ezek "festik" rózsaszínné a Hold színét.

Szóval, a Rózsaszín Hold hozhat nekünk jót is és rosszat is. Mindez attól, függ, hogyan állunk aznap a dolgainkhoz.

Ha bőséget, új lehetőségeket, szerencsét szeretnél bevonzani, akkor Telihold idején (sőt előtte és utána 1-2 napon) legyél nagyon nyitott, légy kreatív, kezdeményező. Hagyd el a félelmeidet, felejtsd el a sérelmeidet, és negatív gondolataidat fordítsd pozitívvá.

Ha erre odafigyelsz, akkor egy jó alapot képezhetsz a közeli jövőd pozitívvá alakításában!

Még több cikk a Teliholddalról: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4316333980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása