Lótusz

Lótusz

Mi vár rád a következő 3 napban?

2018. június 11. - Lótusz_blogger

A választott angyal elárulja.

Íme három angyali kép. Válassz egyet közülük, hogy megtudd, mi vár rád a következő 3 napban.

Ha az első számú angyalt választottad, néhány problémára számíthatsz a következő napokban. De ne pánikolj! Mert megvan az erőd ahhoz, hogy megbirkózz minden nehézséggel. Később hálás leszel a sorsnak: hasznos készségeket szerezhetsz, és minden nehézségért bőven megjutalmaz.

Ha a második számú angyalt választottad, nagyszerű idő lesz számodra pihenni. Ne terheld le magad felesleges tettekkel. Koncentrálj magadra, akkor nem hagy el a szerencséd a sikerre. Erőt kell gyűjtened, mert nagy változás vár rád. Bár kellemes napok várnak rád, azért erőre is szükséged is lesz hozzá.

Ha a harmadik angyalt választottad, a rossz időszaknak vége! Életedben jó időszak kezdődik. Tehát ne szalaszd el a lehetőséget. Üzleti siker vár rád. Hamarosan révbe érsz. Szerencse vár rád.

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3916334034

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása