Lótusz

Lótusz

Válassz egy számot és tudd meg mi vár rád idén júliusban!

2018. június 21. - Lótusz_blogger

Ez a szám árulkodik a júliusodról!

Sikerült kiválasztani a kedvenc számod? Igen? Akkor nézzük, melyik szám  és mit üzen neked júliusra?

Ha a 23-as szám volt a szíved csücske, akkor új ismerősök várnak rád! Érdekes emberekkel, új barátokkal, új projektekkel kerülhetsz közelebbi kapcsolatba, és közös utazások, tömeges rendezvények várnak rád: fesztiválok, versenyek, klubok... stb. Mindez az életkorodtól és személyes preferenciáidtól függ. A július tele lesz a közös élményekkel, kommunikációval, új ismerősökkel, és új kapcsolatok kiépítésének lehetőségével. Az új emberekkel való beszélgetés során sok új tapasztalatot szerezhetsz, amelyet később hasznosíthatsz majd a mindennapi életben, amely javíthat életminőségeden. Új barátok, kollégák és tárgyalópartnerek lesznek a további előrehaladásod zálogai. A társkeresőkön is tarolhatsz!

Ha a 19-es számot választottad, akkor lenyűgöző utazás, érdekes események, pozitív kalandok várnak rád. A július számodra olyan időszak lesz, amely különféle érdekes eseményeket rejt magában, amelyek nagyban átalakítják az életedet, izgalmasabbá és gazdagabbá teszik azt. Ez lehet egy út az óceánon túlra, egy tengeri utazás, külföldi üzleti út, részvétel egy korábban ismeretlen és érdekes eseményen. Valószínűleg ebben a hónapban lesznek a nyár legmerészebb pillanatai számodra! A legfontosabb dolog az, hogy kész legyél elfogadni a pozitívumokat és elfogadd az életedbe érkező újításokat! Nyár közepén az életed eseményei elkezdenek változni csodálatos sebességgel... Ne aggódj, minden új dolog pozitív lesz!

Ha a 34-es számot választottad, a legfontosabb dolog, hogy pozitívan tekints a jövőbe! Legyenek terveid új vállalkozásra, produktív munkára, különféle profittermelő beavatkozásokra. A július gazdag lesz különböző vállalkozásokban. Ebben az időszakban szilárd pénzügyi alapot teremthetsz a jövőd számára. Sokat tervezz és sok dolog megvalósulhat mindebből ezen a nyáron. Sikeredet csak irigyelni lehet. Minden a lehető legjobban alakul majd számodra. A munka világában valószínűleg javulni fognak esélyeid, új pozícióba léphetsz. Ez az időszak lehetővé teszi, hogy nagymértékben megerősítsd személyes pénzügyi helyzeted.

Innen fordította Lótusz.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr2216334040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása