Lótusz

Lótusz

Ez vár rád júliusban

2018. június 30. - Lótusz_blogger

Ez vár rád a nyár közepén horoszkópod szerint.

KOS

2018 júliusában a Kos egy nagyon érdekes hónapra számíthatsz. A munkádnak beérik a gyümölcse, és akár egy nyaralás is belefér. A legfontosabb dolog az, hogy éld ki vágyaidat, és fogadd az új érzelmeket és új benyomásokat. Mindegy, hogy üzleti lehetőségre, vagy szerelemre, vagy érdekes találkozóra vágysz, olyan lehetőségek fognak az utadba kerülni, amelyek még sikeresebbé és optimistábbá tesznek az életben.

BIKA

A bikaként júliusban nem tagadod meg az erkölcsi támogatást, és nagylelkűen osztod meg másokkal a bizalmad és ötleteidet. Azonban júliusban a Bika nyugalomra vágyik, szüntelenül azt keresi. Ezt a nyugalmat a hozzád hasonló gondolkodású emberek között találod meg. Ez új távlatokat nyit számodra a munka területén. Egyébiránt pedig nem árt vigyázni a gerincedre - mindenképpen menj el masszázsra.

IKREK

A Horoszkóp 2018. júliusára az Ikreknek drámai változtatásokat ígér, amelyen még ők is meglepődnek. Belül változnak, amelytől csak hasznot húzhatnak a későbbiekben. A nagyon jóeszű és intelligens Ikrek a múltbeli tapasztalatairól fog új ismereteket szerezni. Ami nagyon fontos, hogy legyél realistább és ne lebegj a felhők felett.

RÁK

Júliusban a Ráknak óvatosnak kell lennie azért, hogy elérje a szakmában kívánt céljainak megvalósulását. A szerelemben akkor leszel szerencsés, ha többször kezdeményezel, és nem gyakorolsz nyomást a kapcsolatra. Izgalmas találkozásra számíthatsz július második felében. De ehhez nem kell ölbe tett kézzel ülni, és várni a hercegre, hanem gyakran új ismeretségeket kell kötnöd, kommunikálnod kell másokkal. Egészséged javítása érdekében egyél több C-vitaminban gazdag ételt és iktass be több testmozgást.

OROSZLÁN

2018 júliusára a horoszkóp az Oroszlán számára romantikus időszakot ígér. Mindehhez akkor juthat hozzá, ha felhagy a korábbi szerelmi viszonyának siratásával és pozitívan áll a jövő elé. Ha ezt megteszi, kap a sorstól egy újabb esélyt: romantikus találkozók és új barátok várnak rá. Ha az Oroszlán valamit nagyon erősen akar, akkor júliusban minden helyzetben győztes lehet. De ne feledkezzen meg a legfőbb dologról - az egészségéről! Ugyanis befigyelhet egy mérgezés, vagy egy tüdőgyulladás. Ezért vigyázzon magára!

SZŰZ

Júliusban a Szűznek meg kell békülnie minden nehézséggel, amelyet a sors küld neki. A személyes életre most nem lesz ideje és energiája, mert annyi munkája lesz,. A Szűz számára a horoszkóp azt tanácsolja, hogy sürgősen oldja meg a problémáit és ne halogassák azokat. A hónap végén egy olyan út vár rá, amelyről már régóta álmodott. Addig is spórolj és vegyél egy új bőröndöt!

MÉRLEG

A Horoszkóp 2018 júliusára a Mérleg számára azt ígéri, hogy reggeltől estig dolgozni fog, így pénzügyi helyzetén javítani tud és karrierjén javítson. Mindez csak akkor működhet, ha egészségére is odafigyel. A családi életében minden rendben van, azonban a mindennapi életben felmerülő viták nem kerülhetők el. Inkább ne adj hangot véleményednek, próbálj "beilleszkedni".

SKORPIÓ

A Skorpió számára júliusban szigorú terv szerint kell eljárnia és nem pedig az intuíciójára kell hallgatnia. Ha kalandokba keveredsz, senkit nem hibáztathatsz, csakis saját magad. A munkahelyen most ne oszd meg másokkal az ötleteidet - még a főnököddel se! A szerelemben szuper időszak vár rád: boldog leszel, mert találkozol egy olyan személlyel, aki nagyon is hasonló hozzád. Hasonló érdeklődési körrel és szellemi-lelki értékekkel.

NYILAS

A 2018 júliusi horoszkóp a Nyilas számára nem könnyű hónapot jelez. Nemcsak a városból akarsz elmenekülni, hanem el is szeretnél felejteni mindent, ami ehhez kapcsolódik. Ne feledd, hogy ezzel a viselkedéssel valójában elidegeníted magad a megbízható barátoktól és szeretteidtől is. A horoszkóp szerint júliusban picit lestrapált leszel és nehezedre fog esni, hogy belső békés állapotod megtartsd.

BAK

A Bak számára július nem lesz unalmas és szomorú, mert sok érdekes, ígéretes és kalandos esemény fog zajlani körülötte. Képes leszel megváltoztatni nemcsak a sajátodat, hanem más emberek életét is. A szerelemben a Bak titokzatos és vonzó lesz, mint mindig. A munka kicsit hektikus lesz. Az asztrológiai előrejelzés szerint a Bak számára folyamatos sikereket, a kollégák elismerését és nagy nyereséget ígér. A hónap végére nem árt egy kivizsgálást is beiktatni.

VÍZÖNTŐ

A Horoszkóp szerint 2018 júliusában a Vízöntőnek spórolnia kell. Főleg, ami a divatos, drága ruhákat illeti - kell visszafognia magát. Tényleg szükség van rá? Inkább gondoljon arra, hogyan nyithatja meg vállalkozását, és hogyan fektethetné be megtakarításait. A Vízöntő júliusban talán úgy dönt, hogy munkahelyet vált, amely lehetővé teszi számára, hogy felszabadítsa magában a kreatív oldalát és az abban rejlő lehetőségeket. Júliusban egyen több gyümölcsöt és zöldséget, hogy ősszel az influenza elkerülje.

HALAK

A halak 2018 júliusában nem egy sáros folyóban fognak úszni, hanem a szerelem, a jólét és a finom hangulat tiszta tengerében. De ne csak azért, hogy békés döntéseket hozzon szerelmi ügyekben. Jobban teszi, ha minden energiáját a karriercéljai elérésére használja. A Halak számára a horoszkóp azt tanácsolja, hogy jobban figyeljenek oda a krónikus betegségeikre! Fontos, hogy változás, rosszabbodás esetén időben keressék fel a szakorvost.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1116334050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása