Lótusz

Lótusz

Mit tégy és mit ne tégy péntek 13-án?

2018. július 11. - Lótusz_blogger

2018. július 13. az év egyik legbabonásabb napja!

2018. július 13-a péntekre fog. esni. Ezen a napon nemcsak a szokásos babonás nap jön, hanem Újhold is lesz, illetve részleges napfogyatkozásra is lehet számítani a Föld egyes területein.

Ez egy nagyon összetett nap lesz, ami azt jelenti, hogy nagyon türelmesnek, kitartónak és erősnek kell lennünk aznap. De a nagy siker nem hullik az ember ölébe. Vagyis minél többet teszel a céljaid eléréséért, annál nagyobb lesz a jutalmad.

Az alábbiakban arról olvashatsz, hogy mi az, ami segíti átvészelni és jól megélni a júliusi péntek 13-át, és mi az, ami gátol.

Erre vigyázz péntek 13-án!

Légy óvatos, ha éles fémtárgyakat kezelsz, az ollót, kést, egyebeket vigyázva használd, mert ilyenkor nagyobb lehet a sérülés kockázata. Ha mondjuk kertészkedni szeretnél, aznap szorítkozz csak a víz elemmel kapcsolatos tevékenységekre, mint például az öntözés vagy permetezés.

Vegyél figyelembe minden olyan tevékenységet, amelyek károsak lehetnek. Ne játssz a tűzzel! A szó szoros értelmében. A tűz elem kiszámíthatatlan lehet! Győződj meg arról, hogy tényleg eloltottad a gyufát, kikapcsoltad a sütőt, elzártad a gázt, elnyomtad a csikket, mielőtt bedobod a szemetesbe! Ha a természetben jársz, oltsd el teljesen a tábortüzet. Ügyelj a biztonságodra!

Esetleg főzd meg előre a péntekre szánt ebédet, és csak a legszükségesebb dolgokat csináld, amelyek tűzzel, fémtárgyakkal kapcsolatosak.

Kerüld azokat a sportágakat, amelyek traumát okozhatnak. Az aznap keletkezett sebek nehezebben gyógyulhatnak!

Inkább olvass egy jó könyvet, nézz meg egy filmet, menj el vacsorázni a barátaiddal.

Ne gondolj semmi rosszra, ne kívánj rosszat másnak (aznap se!). Egy ilyen napon a szívből kimondott szavak valóra válhatnak. Nincs arra szükséged, hogy akár magadnak, akár másnak rossz karmát teremts.

Légy hálás mindenért. És köszönj meg mindent, amid van!

Pénteken 13-án nem ajánlatos körmöt vagy hajat vágni, vágatni. Ne menj  szépségszalonba, jobb ezt most elhalasztani.

Ne kezdj új dolgokba! Az energia július 13-án nulla lesz a Újhold miatt, ezért jobb, ha későbbre halasztod az új indulást, bármiről is van szó.

Nem alkalmas a péntek 13-a hosszú útra való indulásra. A kisebb utazás, például a munkahelyre - ezzel nem lehet probléma, de nyaralásra, külföldi útra inkább más indulási időpontot válasszunk!

Ne kísértsd a mágiát, a negatív erőket! Ha olyan rituálékat vagy rítusokat akarsz végrehajtani, amelyek ehhez a naphoz kötődnek, védd magad erős talizmánokkal. Ne kockáztass!

Igyekezz pozitív gondolatokra koncentrálni magaddal és másokkal kapcsolatban is. Imádkozz, mert az tisztít. Tegyél valamit másokért!

Pénzügyek. Ez a nap nem alkalmas pénzügyi tranzakciók elvégzésére. Azok a kifizetések, amelyek aznap történnek akár kölcsönre, tartozásra, nem hoznak szerencsét. Az a pénz, amelyet aznap veszel át, nem fogja meghozni a hozzá fűzött reményeket. Lesznek még a hónapban ennél jobb napok a pénzügyi kérdések rendezésére.

Szorítkozz csak a legszükségesebbek megvásárlására, ne költs feleslegesen!

főkép: sulibank.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5916334062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása