Lótusz

Lótusz

Ritka égi jelenség vár ránk - így készülj fel rá!

2018. július 23. - Lótusz_blogger

2018. július 27-én holdfogyatkozás lesz.

Hamarosan itt a nyár egyik legérdekesebb eseménye, amely az egész életünket megváltoztathatja. De ehhez fel kell készülni, hogy a lehető legtöbbet ki tudjuk hozni a helyzetből. Mit tegyünk, hogyan készüljünk fel rá?

A holdfogyatkozás 2018. július 27-én éjjel lesz és több, mint egy órán keresztül lesz látható!

A holdfogyatkozás egy olyan csillagászati jelenség, amely során a Hold részben vagy egészen a Föld árnyékába kerül. Ez olyakor alakul ki, ha a Föld a Nap és a Hold között van, és a Föld árnyéka a Holdra esik. Ezt a jelenséget szinte bárhonnan láthatjuk a Földről: Ausztráliából, Dél-Amerikából, Európából, Afrikából, Ázsiából. 

A teljes holdfogyatkozás során a Hold teljesen a Föld árnyékába kerül. Ilyenkor azonban mégsem sötétedik el teljesen a holdkorong, hanem fénye narancsvörösre változik amiatt, hogy a földi légkörön szóródó fény halvány derengést teremt a teljes sötétség helyett.

A júliusi Holdfogyatkozás a Vízöntő csillagjegy befolyása alatt áll, ezért a változások hatással lesznek a munkádra, a kreatív önkifejezésre, a szabadságérzetre és a függetlenségre.

Hogyan készülj fel a Holdfogyatkozásra?

Legyél figyelmes és türelmes! A Holdfogyatkozás idején (már előtte napokkal, sőt utána is) gyakran előfordulhatnak veszekedések és konfliktusok. De a Holdfogyatkozás nem támogatja a szeretteinkkel való kapcsolatok változását. Ezért fontos, hogy légy tapintatos, figyelmes, próbáld meg az érzelmeid kordában tartani. Ebben az időszakban a balesetek, sérülések, balesetek, betegségek, lopások, bűncselekmények kockázata nő. Ezért légy nagyon óvatos! Pihenj sokat, töltődj, figyelj az egészségedre.

Fontos vállalkozások és utazás elhalasztása

A Holdfogyatkozás időszakában nem ajánlott spontán utazásra menni, új helyeket felfedezni, nem ajánlott új projektek és fontos dolgok elindítása, nem szabad éles változásokba kezdeni amelyek az életed megváltoztatják.

Tarts önelemzést, figyelj magadra!

A Holdfogyatkozás megváltoztatja az életünket, de ehhez először meg kell érintenünk belső világunkat, motivációinkat, lelkünket. Ez az időszak segít abban, hogy megszüntessük félelmeinket, amelyek megakadályoznak minket abban, hogy elérjük céljainkat. Ebben az időszakban lehetőséget kapunk arra, hogy dolgozzunk magunkon, és új, kreatív megoldásokat kapjunk életünk minden területén.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr916334070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása