Lótusz

Lótusz

Válassz egy kártyát, pillants bele a jövődbe!

2018. július 30. - Lótusz_blogger

Mi vár Rád a következő napokban?

Íme négy kártya. Nézd meg jó alaposan, gondolj rá, érezd, melyik az, amelyik neked szól!

Sikerült kiválasztani a kedvenc kártyád? Akkor lássuk a jelentését!

1.Ha az első kártyát választottad, azt jelzi, hogy kellemes változások küszöbén állsz. Minden csodálatos módon forog körülötted, és még a szerencse is melléd áll! Hajrá, most élvezd! Azonban!!! Soha ne panaszkodj a sorsra! Legyen mindig pozitív a hozzáállásod és légy nyitott: mindent megkapsz az Univerzumtól, amire most szükséged van.

2.Ha a 2-es számú kártyát választottad, nagy boldogságot jelez számodra! Azonban nem kell futnod utána, mert már megtaláltad: a már meglévő kapcsolatod fog virágba borulni. Azonban, ha még nem találtad meg az igazit, akkor se csüggedj! A herceg fehér lovon már elindult feléd!

3.Ha a 3.számú kártya kedvenced, egy igazi mágikus lap! Minden, amire vágytál, sikerül elérned, beteljesíted és befejezned. Valahogy abszolút varázslatos módon minden akadály eltűnik, az emberek, akik eddig próbáltak keresztbe tenni neked, eltűnnek, és minden pontosan úgy fog történni, ahogy álmodban képzelted. Minden kész, mit tegyél? Mostmár pihenhetsz a babérjaidon - megérdemled!

4. A nagyon közeli jövőben a 4.kártya szerint utolér a szerencse! Fortuna most a karrierterveidben fog segíteni! Az eszeddel, lelkesedéseddel már mindent megtettél azért, hogy nemcsak sikerüljön felmásznod a ranglétrán, hanem néhány lépcsőt át is ugorhass. DE! A legfontosabb, hogy vigyázz arra, hogy ne szaladjon el veled a ló!

Ne kérd, de hálásan fogadd el az emberek segítségét. Tanulj tőlük, így a nap sokáig ragyogni fog a világra!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3416334074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása