Lótusz

Lótusz

Válaszd ki a kedvenc képed!

2018. augusztus 05. - Lótusz_blogger

Kapsz egy spirituális üzenetet.

Megvan a kedvenced? Akkor lássuk az üzeneted

1.kép:

A választásod a racionalitásról szól. De nem szabad teljesen bezárkóznod, attól félve, hogy majd biztosan bántani fognak. Ne zárkózz be!

A világegyetem azt tanácsolja, hogy vegyél mély lélegzetet, és lazíts. Nem élhetsz úgy egész életedben, hogy attól tartasz, hogy bántani fognak.

2. kép:

A választásod az önbizalomról szól. Valószínűleg olyan vezető vagy, akit mindenki tisztel. Néha lehet, hogy túl kemény vagy, de nagyon kedves szíved van. Mindig arra törekszel, hogy minden tökéletes legyen.

De óvatosnak kell lenned a szeretteiddel! Mindenki hibázhat. Az emberek nem tökéletesek. Te sem vagy az, de legyél elfogadó és szeresd magad!

3. kép

A választásod a törekvéseidről és céljaidról szól. Bátran mész a célod felé, és nem félsz semmitől. Nem érdekel más emberek véleménye. Inkább bízol a belső hangodban! És mindig jót súg!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6116334078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása