Lótusz

Lótusz

Idős vagy fiatal nőt látsz a képen?

2018. augusztus 13. - Lótusz_blogger

Árulkodik a lelkedről!

Íme egy kép. Én percekig néztem, és mindahányszor ránéztem, csak az egyiküket láttam (titok, hogy a fiatal vagy az idős nőt... ;-) ) Szóval. Nézd a képet:

Tehát: a fiatal lányt látod, vagy az idős nőt? Elárulom, mi a kép titka számodra!

Ha a fiatal lányt láttad meg, fiatal lelked van! Olyan, amely még csak az első lépéseket teszi a földi világban. Te mindig megleped a világot azzal, hogy mindig mindennek meglátod a pozitív oldalát. Nem sok seb van a múltadban, ezért lehetsz néha naiv... Teljesen átadod magad az életnek, a dolgoknak, embereknek, még akkor is, ha néha-néha megsebeznek. Fontos, hogy érezz és szeress mindent, amit kapsz. Hihetetlenül kíváncsi ember vagy, mindig új célok után nézel. Azonban, mivel még tanulási időszakban vagy, előfordul, hogy másokat hibáztatsz a saját bakijaidért is.

 

Ha az idős nőt vetted észre, az tűnt fel számodra, akkor a lelked már hosszú utat tett meg. Biztos, hogy olyan ember vagy, aki gyakran érzi azt, hogy túl bölcs a kora számára, és nem szereti ugyanazt, mint a többiek. Már sok mindenen végigmentél, sok dolgot megtanultál. Lelked nagyon óvatos, mert már sokszor szenvedett. Törődsz magaddal, tiszteled önmagad, és mindenekelőtt tudod, mit akarsz és mire van szükséged.  Képes vagy csak erre összpontosítani! Ne pazarold az időt olyan dolgokra, amelyeknek nincs értéke. Megtanultad, hogy megkülönböztesd a fontosat a feleslegestől. Talán az élet kevésbé érdekes számodra, mint a fiatal lelkek számára, de előnye is van: sokkal közelebb vagy ahhoz, hogy életed igazi célját elérd!

Hasonló képeket ITT találsz - nézz szét ITT is!

kép

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr5516334088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása