Lótusz

Lótusz

Különben dühbe jövök

2018. november 03. - Lótusz_blogger

Ezzel tudod felhúzni az egyes csillagjegyeket.

girl-1627819_1280.jpg pixabay


Néha direkt, néha csak véletlen.... sikerül megsérteni a másikat... Mivel húzhatjuk fel az egyes csillagjegyeket? Íme:

 

KOS

"Nem nyerhetsz, ne is kezdj bele!" - Ez a Kosnak felhívás keringőre... akarom mondani a versenyre.

 

BIKA

"Fú, ez a váza nagyon gagyinak néz ki, bocs." - Hogy micsoda? Valami nem a legnagyobb luxust sugározza? Akkor már mehet is a kukába!

 

IKREK

"Tegnap nem éppen ennek az ellenkezőjét állítottad?" - Az Ikrek szeret mindenkivel jó kapcsolatot fenntartani. Ezért van, hogy változtatja véleményét. De szerethetően. Viszont azt utálja, ha mások észreveszik....

 

RÁK

"Figyu. Ez most elég önző volt tőled!" - A Rák passzív-agresszív, bár ezt igyekszik jól leplezni.

 

OROSZLÁN

"Nehari, de most rohannom kell. Majd ha lesz időm, rádcsörgök." - Hogy mi van? Nem érsz rá őkegyelmessége, az Oroszlánnal foglalkozni? Akkor nem állsz meg előtte!

 

SZŰZ

Ne mondj semmit... Csak túrd össze az íróasztalát!

 

angry-2878934_1280.jpg pixabay


 

MÉRLEG

Felejtsd el a sérelmeidet. Lépj tovább! Ne ragozd túl! - A Mérleg utál haragudni, ne akard kibeszélni a dolgokat. Legalábbis ne vidd túlzásba.

 

SKORPIÓ

"Tegnap jól éreztem magam veled. Ugye nem baj, hogy elmeséltem a randit a barátnőmnek?" - DE! Baj! A Skorpió nem szereti kiteregetni a szennyesét. A titkok őre.

 

NYILAS

"Szerintem ne bízz meg az új kolléganőben. Nem is ismered!" - A Nyilas nagyon melegszívű, mindenkit könnyen a bizalmába fogad - néha nem túl óvatos.

 

BAK

"Szerintem ez nem jó ötlet. Találjunk ki mást." - A Bak tökéletes(nek hiszi magát). Nem szereti, ha kritizálják.

 

VíZÖNTŐ

"Elolvastad az apróbetűs részt?" - Fel mersz tenni egy ilyen kérdést a Vízöntőnak, aki a nagy egészet látja, és az apró részletekkel nem foglalkozik? Hiba!

 

HALAK

"Nem reaglátad túl egy picit ezt a dolgot?" - NEM! A Halak szeret a bolhából elefántot csinálni. Legjobb, ha ezt észre sem veszed. Ha mégis, ne vegye észre rajtad!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8516334170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása