Lótusz

Lótusz

Mi tenne boldoggá?

2018. november 12. - Lótusz_blogger

A teszt elárulja!

Nézd a képet... Mit veszel észre rajta először?

Vidám bajszos arc

Ha az első dolog, amit látsz, egy vidám arc, többé-kevésbé nyugodt vagy, belső béke van benned. Néha azonban úgy érzed, hogy valami hiányzik. A probléma az, hogy amikor minden jól megy, normális és kényelmes mederben folynak az életed eseményei, te ellustulsz. Ne tedd. Mindig éleszd újra a szeretet szikráját!

Két madárka

Ha először két madarat láttál meg, ez azt jelenti, hogy életed eme pillanatában a szeretet és a kapcsolatok a legfontosabbak számodra. Legyen szó romantikus kapcsolatról, de akár a családdal, a barátokkal és a gyermekekkel kapcsolatos események foglalkoztatnak jelenleg.

Hallgass a megérzésedre: a szeretet a legfontosabb! És, hogy bármennyire is elfoglalt vagy, mindig legyen időd a szeretteidre: akár csak egy pusziról, egy ölelésről, egy szeretetteljes üzenetről van szó.

Csillagos égbolt

Ha először a csillagos égboltot láttad meg, azért van, mert életed eme pillanatában a kreatívitásodhoz kell fordulnod. Vedd kezedbe életed sorsának irányítását. Azonban előtte gondold át, mit is szeretnél igazán. Mi az, amire valóban vágysz?  Tegyél egy lépést felé!

kép forrása

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4416334178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása