Lótusz

Lótusz

Ez a 6 legerősebb pozitív manta

2018. november 22. - Lótusz_blogger

Ez a 6 mantra segít megváltoztatni az életed!

meditation-857916_1280.jpg pixabay


Furcsán érzed magad? Nem találod a helyed? Vannak céljaid, de azt érzed, hogy megrekedtél? Szomorú vagy valamiért? Szeretnél optimistább lenni? Akkor ez a bejegyzés Neked szól!

A mantra egy mágikus formula (hang, szótag, szó vagy rövidebb mondat, ill. szavak sorozatának ismételgetése), vallásos szöveg, fohász, varázsige, vallásos misztikus mondat, ill. költemény, amely a védikus hagyományban gyökerezik.

A mantra szó szanszkrit eredetű, melyben a "man" - azt jelenti, hogy elgondolkodni, a "tra" pedig eszköz. Vagyis a mantra egy eszköz arra, hogy gondolkodj. Egy másik magyarázat szerint a "tra" jelentése oltalom.

A mantra ismételgetése valamilyen spirituális változást mozdít elő (az elme felszabadítására). A mantrákat himnikus költeményekként is lehet értelmezni, aminek következtében "egy bizonyos istenségen való meditációt idéz elő".

Ha változást szeretnénk az életünkbe, mantrával előidézhetjük, beindíthatjuk ezt. Az alábbiakban a 6 legerősebb pozitív mantrát mutatom meg.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=7xSL0lDjdXc[/embed]

 

1.EK ONG KAR SAT GUR PRASAD

  • Jelentése:

"Minden Teremtésnek egy a Teremtője,  áldás az Egy Teremtőre, ez a felismerés a Guru kegyelméből érkezik."

 

2. OM TARE TUTTARE TURE SOHA

  • Jelentése:

"Óh Isteni Tara, Te erős és türelmes vagy, Te, aki felszabadítasz a szenvedés alól, megóvsz a csapásoktól, megvédesz a veszedelmektől."

 

3. ADI SHAKTI, ADI SHAKTI, ADI SHAKTI, NAMO NAMO
SARAB SHAKTI, SARAB SHAKTI, SARAB SHAKTI, NAMMO NAMO
PRITHAM BHAGVATI, PRITHAM BHAGVATI, PRITHAM BHAGVATI, NAMO NAMO
KUNDALINI MATA SHAKTI, MATA SHAKTI, NAMO NAMO

  • Jelentése:

"A Teremtő és a teremtés egy, ez a mi igazi azonosságunk, a bölcsesség tapasztalatának élvezettel minden szava felett van, és leírhatatlan boldogságot hoz."

 

4. TOHI MOHI MOHI TOHI

  • jelentése:

"Ó, Uram! Te én vagy és én te vagyok. Egyek vagyunk. Nincs, ami szétválasztana bennünket."

 

5.OM SHRI ANANTAHA

  • jelentése:

Vishnu Mantrája, amellyel a Legfelsőbb alkotó békés, erőteljes, pozitív energiáit vonzzuk be.

 

6. OM

A teremtés mantrája, amely mantrázása tisztítja tudatunkat, minden szervünkre pozitív hatással van, kiegyensúlyozza és harmonizálja azok működését. Az OM mantra megnyugtatja és lecsendesíti az idegrendszert.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8516334194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása