Lótusz

Lótusz

Mi vár rád a közeljövőben?

2018. december 02. - Lótusz_blogger

Válassz egy kártyát és elárulom!

Mutatom a kártyákat. Neked egyet kell kiválasztanod,

Untitled-5.jpg http://www.esotericblog.ru/2018/11/blog-post_42.html


Megvan?

Ha az első kártyára tetted le a voksodat, hihetetlenül jó idők közelednek, amelyek nem jelentenek problémát vagy komoly nehézségeket. Minden a vágyad szerint alakul. A legfontosabb dolog az, hogy fenntartsd a pozitív hozzáállásod és higgy magadban, és minden rendben lesz!

Ha a második kártyát válsztottad, tudnod kell, hogy minden feladatodat ebben a hónapban, személyesen kell elvégezned - így leszel sikeres. Nem kell harmadik féltől függened bár folyamatosan érezni fogod, legszívesebben segítséget kérnél. Te csak fókuszálj arra, hogy mit csinálsz, legyél figyelmes és érezd a felelősséget - akkor eléred azt, amit megálmodtál!

Ha harmadik kártyát kedveled, rövidesen érezni fogod, hogy a világ tetején vagy. Minden javulni fog, és nem kell aggódnod semmiért. Érezni fogod, hogy végül mindent elértél, amit csak akartál. Lesz időd, és lehetőséged is arra, hogy pihenj és élvezd akár a kis dolgokat is az életedben.

A negyedik kártya üzenete számodra az, hogy köszönhetően leleményességednek, gyorsaságodnak, a racionalitásodnak, kézzelfogható előrelépést teszel a vágyaid kielégítésére. Kerüld azonban a túlzott önbizalmat és ne becsüld túl a képességeidet.

kép

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1716334206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása