Lótusz

Lótusz

Melyik nő tetszik a férfinek?

2019. március 06. - Lótusz_blogger

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki? Logikázd ki!

Mi, nők, ritkán tesszük meg az első lépést... Mert az nem nőcis dolog, meg egyébként sem vagyunk biztosak abban, hogy a kiszemeltünk is hasonló érzéseket táplál irántunk, mint mi őiránta.

Azonban, ha figyelmesen megnézed az alábbi képet, te is megtudhatod, mit kell figyelni... Melyik nő jön be a képen látható férfinek a 3 közül?

Untitled-3-1.jpg http://www.esotericblog.ru/2019/02/blog-post_56.html


Szóval? A 3 nő közül melyik jön be a férfinek?

Allan Pease a testbeszédről szóló könyvében elárulja, mi is a jele annak, ha egy férfi odavan egy nőért. Az olyan dolgok, amelyek nagyon egyértelműek:  a gesztusok, a táguló pupilla, a csípőre tett kéz... De mi a legszembetűnőbb dolog?

Ez az igazi kérdés!

Mit gondolsz? Az 1., a 2. vagy a 3. nő jön be a férfinek a képen?

Bármennyire laza, magabiztos az 1. és 2. számú delikvens, mégsem ők kellenek a férfinek. És ezt honnan lehet tudni Allan Peaase szerint? Hát abból, ahogyan a férfi áll. A cipője alapján látszik, hogy a 3 . számú jelentkező felé fordul valójában. Őrá figyel, ő érdekli.

Miért is hasznos ez a tudás? Mert, ha pl. egy társaságban vagy, ebből azonnal le tudod szűrni, hogy a társaság egyes férfi-tagjai közül melyikőlyüket érdekled igazán.

Oszd meg ezt a titkot mással is! ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr6016334282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása