Lótusz

Lótusz

Így tudod növelni önbecsülésed csillagjegyed szerint

2019. március 14. - Lótusz_blogger

Csillagjegyed elárulja miért alacsony az önbecsülésed - és megoldást is kínál rá!

Gondoltad volna, hogy az alacsony önbecsülésed oka a csillagjegyedben is keresendő?

self-love-3969644_960_720.jpg pixabay


KOS

Kedves Kos! Bár első ránézésre te vagy az önbecsülés egyik mintaképe, korántsem vagy annyira kibékülve magaddal, mint amennyire a  többiek ezt rólad gondolják. Magabiztosságod leginkább akkor dől dugába, amikor nem kapsz elég lájkot a közösségi oldalakon... A legnagyobb hibád, hogy mindig összehasonlítgatod magad másokkal. Ne tedd!

BIKA

Kedves Bika! TE legjobban a változástól félsz! Még akkor is ellenállsz, mikor tudod, hogy a változások sokkal jobb dolgot hoznak, mint a jelenlegi helyzeted. Beleragadsz idejétmúlt helyzetekbe, pedig már szárnyalhatnál! Vetkőzd le a lustaságod és merj lépni!

IKREK

Kedves Ikrek! Nem hiszel eléggé önmagadban és abban, hogy mi is az életutad. Kétségbe vonod a saját és mások képességeit. Ez az, ami komoly károkat okoz és csökkenti az önértékelésed. Pedig nem kellene hagynod!

RÁK

Kedves Rák! Túl sokat adsz a kapcsolataidba. Amikor barátoddal/barátnőddel veszekedsz, az olyan számodra, mintha véget érne a világ. Pedig tévedsz! Nincs a világ ellened. Éppen ezért ne felejts el élni! Az élet legfontosabb eleme a szeretet. Ha valaki nem tesz téged jobbá, nem érdemli meg, hogy az életedben maradjon.

OROSZLÁN

Kedves Oroszlán! Túlságosan nagy fontosságot tulajdonítasz az anyagi értékeknek. Ez természetes, mert fizetésből kell élni, de ez nem lehet az egész életed fő kérdése. Bármilyen idős is vagy, nem szabad nyomást gyakorolnod önmagadra. Minden rendben van nálad, nyugodj meg!

SZŰZ

Kedves Szűz! Te mindig mindenre gondolsz. Olyan sok minden zsibog a fejedben, hogy már szinte semmi nem tűnik normálisnak ebben a káoszban. Nem kell aggódnod amiatt, hogy mások hogyan bánnak veled, a drámát csak te hozod létre a fejedben, - valójában nem is létezik.

MÉRLEG

Kedves Mérleg! Túl sokat gondolsz a problémáidra. Pedig ahelyett, hogy a megoldáson tőrpölsz, inkább neki kellene állnod megoldani őket. Te szinte élvezed, hogy nem vagy boldog - és ez szomorú. Hagyd el a múltat, és lépj tovább, élj a jelen életedben.

SKORPIÓ

Kedves Skorpió! Az a személy, akitől figyelemre vágysz, nem adja meg neked ezt. Engedd el, ne hagyd, hogy ez a személy ilyen mértékben befolyásolja az életedet! Annyi ember él a világban - jobbat érdemelsz!

NYILAS

Kedves Nyilas! Mindig mérgező emberekkel veszed körül magad. A te döntésed, hogy hagyod-e nekik, hogy maradjanak az életedben, annak ellenére, hogy rettenetesen bánnak veled. Szelektálj!

BAK

Kedves Bak! Úgy érzed, hogy nem sikerült teljesítened a magad számára megfogalmazott elvárásokat. Azonban nem kell ilyen magasra tenni a mércét. Néha adj magadnak időt egy kis szünetre, regenerálódásra!

VÍZÖNTŐ

Kedves Vízöntő! Néha kicsit túldramatizálod a helyeztet! Amikor valami rossz történik, az még nem a világ vége!  Nem kell aggódnod mindenért annyira. Szeretned kell magad, még akkor is, ha hibázol. Mindannyian emberek vagyunk, és mindannyiunknak joga van hibázni.

HALAK

Kedves Halak! Te vagy az az ember, akit mindig emberek vesznek/vettek körül. Mostanában viszont már ez egyre kevésbé van így, mert idősebb lettél, és a barátaidnak nincs sok ideje Rád. Nem szabad, hogy az önbecsülésed attól függjön, hogy hány barátod van!

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr1616334288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása