Lótusz

Lótusz

Ez az 5 csillagjegy a legfüggetlenebb

2019. március 17. - Lótusz_blogger

Ők kibírják a magányt, sőt nem zavarja őket, ha egyedül vannak.

young-3819291_1280.jpg pixabay


Minden zodiákusjegynek megvan a saját egyedi karakterjellemzője. Vannak, akik szörnyen érzik magukat egyedül. A boldogság eléréséért szükségük van a másik emberre, hogy megoszthassák vele a nehézségeiket és problémáikat. Másoknak kellemesebb egyedül lenni. Az emberekkel való kommunikáció sok erőt vesz el tőlük, az egyedülléttel megpróbálják megvédeni magukat. Természetesen vannak barátaik és szeretteik is.

Melyik ez az 5 csillagjegy?

IKREK

A fő félelme egy másik személy iránti elkötelezettség. Ezért igyekszik elkerülni a komoly kapcsolatot, inkább magányos típus. Ráadásul nehéz megtalálnia azt a személyt, akivel ne unatkozna. Ezért az Ikrek kapcsolatai gyakran meglehetősen gyorsan véget érnek saját elhatározás miatt: egyszerűen elzavarja a másik embert, amint elveszíti érdeklődését a partnere iránt. Szereti a változatosságot, a monotonitást nem tűri. A családi élet rutinja megijeszti. Emiatt inkább a szabadságot részesíti előnyben a kapcsolatokkal szemben. Az állatöv többi jegye nem is igyekszik, hogy életüket az Ikrekhez kössék. Nagyon változatosságra törekvő, instabil emberek, különösen komoly kapcsolat esetén. Az Ikrek magányos, aki nem szereti kimutatni az érzéseiket más emberek felé. Emiatt partnerük feleslegesnek érzi magát társaságukban. Nehéz megbízni bennük.

NYILAS

Miért nem sietik  el a Nyilasok a komoly kapcsolat megkezdését? Először is, mert túlságosan nagyra értékelik a szabadságukat. A függetlenség számukra a legfontosabb. Ennek a zodiákus jegynek a képviselőit általában mérsékelt egoizmus jellemzi, ezért nehezen tudnak alkalmazkodni más emberekhez, engedményeket adni nekik és kompromisszumokat találni velük. Pedig ezek a tulajdonságok minden erős kapcsolat alapját képezik. Mint az Ikrek, a Nyilas is nagyon fél a napi rutintól, így minden erővel próbálja azt elkerülni. A kapcsolatok egy helyhez kötnék őket, pedig ők gyakran nagyon mobilak és imádnak utazni.

https://lotusz.cafeblog.hu/2015/07/12/utazasi-horoszkop-csillagjegyek-szerint/

KOS

A kos természetesen impulzív és pörgős, ezért inkább a magányosságot részesíti előnyben egy komoly kapcsolattal szemben. Ezen kívül a zodiákus jegy képviselői rendkívül válogatósak. Nem szeretnek időt pazarolni, gyorsan levágják, ha a másik ember nem passzol hozzájuk. A Kos természeténél fogva perfekcionista, ezért nehéz megtalálnia a tökéletes partnert. Ha nem a megfelelő partner van mellettük, hamar elunják magukat. Ezért egy sor sikertelen kísérlet után gyakran inkább úgy döntenek, hogy egyedül jobb, mint egy unalmas béna kapcsolatban lenni. A Kos folyamatosan siet, és megpróbál mindent kipróbálni az életben, így a partnere olyan terhet jelenthet számára, amely egy helyhez köti. Viszont ő nem bírja a kötöttségeket. Emellett nem szereti, ha beosztják (szabad)idejét. Ehelyett a Kos inkább új hobbit próbál ki, vagy elmegy bulizni.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/09/02/ez-a-7-legkarizmatikusabb-csillagjegy/

BIKA

A Bika nagyon makacs és kategorikus ember, aki aligha képes kompromisszumokra. Ennek a zodiákusnak a képviselői nagyon nehezen reagálnak minden kritikára, és gyakran nem veszik észre saját hiányosságaikat. Nem is szeretik az ellenvetéseket, így a többi emberrel való kapcsolatuk könnyen megromlik. Ha a Bika olyan partnert talál, aki mindenben egyetért vele, akkor valószínűleg boldog lesz a kapcsolatban. De azoknak, akiknek az ellenkező véleményük van, nem közelítenek egymáshoz. A Kostól eltérően a Bika szereti a stabilitást és a kiszámíthatóságot, de a legtöbb ember nem rendelkezik ilyen tulajdonságokkal. Ezért nehéz számukra a közös nyelvet megtalálni másokkal.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/05/28/ez-a-kulcs-a-csillagjegyek-szivehez/

BAK

A Bak ambiciózus és független ember, aki nem szereti, ha bármilyen módon korlátozzák őt. Úgy véli, hogy egy kapcsolat az, amely leginkább a szabadságát sújtja. A Bakok ebben az életben sokat akarnak elérni, hogy sikeresebbé és gazdagabbá váljanak. De azt is gondolják, hogy a másik felük akadályt jelenthet a sikerükre. Vagy lelassítja őket a csúcs felé haladva. A kapcsolatok elvonják őket a céljaik elérésétől, ezért gyakran a Bakok egyedül maradnak. Azonban nem ellenzik, hogy megtalálják a szeretett személyt, bár a Baknak olyan társra van szüksége, aki támogatást nyújt számára, nem pedig terhet.

Egyetértesz az elemzéssel?

Ezt lehet szeretni a csillagjegyedben: ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4016334294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása