Lótusz

Lótusz

4 csillagjegy élete megváltozhat a Telihold hatására

2019. április 20. - Lótusz_blogger

Áprilisi Telihold. Rád hogyan hat?

Igen. Megváltozhat. Leginkább akkor, ha ő maga, a csillagjegynek is tennie kell érte. A bolygóállás csak egy lehetőséget kínl, de mi dönthetünk arról, hogy élünk-e a lehetőséggel.

Idén, áprilisban, pontosabban 19-én ismét Telihold volt, amikor is idén már másodszorra van a mérleg jegyében a Telihold. Az alábbi 4 csillegjegy számára hoz különleges lehetőséget arra, hogy változtassanak életükön.

Mivel a Telihold pénteken volt, azért a hatása több napon át kitart, így még nincs késő a tettek mezejére lépni!

Kos

A Hold a Mérleg jegyében jár, eljött az ideje, hogy kihasználd a lehetőséget arra, hogy rendbe tedd a kapcsolataidat. Régi, múltbéli sérelmek visszatérhetnek, ezért légy erős, és ne hagyd, hogy mindez letaglózzon. Ne add másoknak az összes energiád, próbálj meg egyensúlyt hozni az életedbe. Végy egy mély lélelgzetet és emlékeztesd magad arra, hogy az egészséges emberi kapcsolatok alapja a kölcsönösség.

Rák

A Rákot már régóta megcsapta a változás szele, de eddig nem volt ideje arra, hogy komolyan kézbe vegye a jövőjének alakítását. A magánéletében nagy átalakulásokra számíthat: a családi kapcsolatokban, és a legközelebbi barátokkal kapcsolatban is. Ideje "újraindítani" a rendszert az élet azon részein, ahol lefárad, ahelyett, hogy jól érezné magát.

Mérleg

A Mérleg számára jól jön, hogy idén már másodjára a Mérleg uralja a Holdat! Végre nem mások szemén keresztül látja magát, adni akar a saját véleményére. Most itt az idő, hogy saját magára koncentráljon, mert most képes lesz arra, hogy olyan emberré váljon, aki mindig is szeretett volna lenni.

Bak

A Bak számára elég durva lesz ez az időszak, a sok tevékenység miatt. Emiatt picit stresszes lesz számára. De ha kicsit nem túlpörögve, hanem átgondoltan és higgadtan cselekszik, könnyen túljut rajta. Fókuszáljon a fő céljaira, és figyeljen a pletykás emberekre, nehogy bántsák. Emlékezzen: bármi is történik, emelkedjen felül és legyen az okosabb. Amikor ennek az egésznek vége, a Bak jobb emberként távozik majd.

kép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr7216334324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása