Lótusz

Lótusz

Ebben a 3 csillagjegyben sosem csalódsz

2019. április 21. - Lótusz_blogger

Ennek a 3 csillagjegynek a képviselőiben megbízhatsz.

Manapság nagyon nehéz megbízni az emberekben. És néha tényleg jobb is önvédelemből ha meggondoljuk, kivel vagyunk őszinték, kiben bízhatunk meg. Létezik olyan csaillgjegy, amelynek képviselői megbízhatóak? Vagy legalább nem támadnak hátba?

Az asztrológusok szerint az alábbi 3 csillagjegy az, akiben nem csalódunk.

KOS

A Kos vidám és karizmatikus jegy. Soha nem fogsz unatkozni mellette. Bár néha veszélyesen él; és gyakran úgy érezheted, hogy gőzöd sincs mit gondol. Sose aggódj miatta - mert megbízhatsz benne. Gyűlöli a hazugságot és a csalást.

BIKA

A Bika mellett totális biztonságban érezheted magad. Úgy óv és kényeztet, mint egy kisgyereket. Mindig nyugodt. Nem kell aggódnod akkor sem, ha épp a barátaival szórakozni megy. Ő egyszerűen a tiéd, és senki másé.

MÉRLEG

A Mérleg szereti a békét és az igazságot, és utálja a hazugságot. Tiszta a lelkiismeretük. Ha megpróbál megtéveszteni, hamarosan beismeri, hogy nem volt őszinte.

A Kos, a Bika, a Mérleg nem kedveli a hazugságot. Ha mégis becsúszik, akkor könnyen lebuknak. Nem fognak örülni neki, de nem is lesznek dühösek rád, ha szembesíted őket vele.

Még több a Bikáról: ITT

Továbbiak a Mérlegről: ITT.

Még több a Kosról: ITT..

főkép: pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4516334326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása