Lótusz

Lótusz

Szerelmi horoszkóp 2019 nyár

2019. június 11. - Lótusz_blogger

Ez vár a Tűzjegyűekre 2019 nyarán.

Melyek a tüzes csillagjegyek? A Kos, az Oroszlán és a Nyilas. Mi vár rájuk idén nyáron? Mutatom:

KOS

A Kos már régóta várta a nyarat, és végre meg is kapta! Itt az ideje, hogy a legtöbbet hozza ki belőle. 2019 nyarán szem előtt fogja tartani célját, és sikerül is elérnie azt. teljesíted a célodat, méghozzá épp úgy,a hogy eltervezted. Ha szingli  vagy, akkor a nyugodt, higgadt hozzáállásod segít abban, hogy megtaláld, amit akarsz. Augusztus lesz a "nagy találkozás" hónapja, amikor olyan ember bukkan fel az életedben, akivel mély és őszinte kapcsolat alakulhat ki. A 2019. év nyarán nem lesz csupa móka és szórakozás a Kos számára, de a kemény munkájukat nyár végére siker koronázza.

Az asztrológus tanácsa a Kos számára erre a nyárra: ahhoz, hogy tisztán láss és a megfelelő döntést hozd meg, lépj egyet hátra és vizsgáld meg a problémát/lehetőséget egy másik szemszögből is.

OROSZLÁN

Az Oroszlán a 2019. év nyarán egy bonyolult helyzetbe csöppenhet, ami számára nagy stresszt okozhat. A munkakörülményei és szakmai előmenetele sok aggódást hozhatnak számára. Még azt is megkérdőjelezi, hogy a megfelelő szakmában dolgozik-e. Elgondolkodik azon, hogy jó szakmát választott-e jó helyen dolgozik-e. De önbizalma majd helyreteszi a fejében felbukkanó buta gondolatokat és azonnal jobban fogja érezni magát. Ami a pénzügyeket illeti, a nyári időszakban úgy néz ki, hogy minden rendben van, sőt még egy nagyobb ajándékot is vásárolhat magának. Az Oroszlán nem fogja egyedül tölteni a nyarat, a szenvedélyes randiktól sem mentes napokat élhet meg.

Az asztrológus tanácsa az Oroszlán számára a nyárra: tanulja meg, hogy a stressz elhalványuljon és energiáit az élet lényeges dolgaira koncentrálja.

NYILAS - eseménydús nyár

A nyárig elvezető hónapok nehezen voltak a Nyilas számára, nemde? A munkahelyi feszült légkör és a személyes életed keszekuszasága miatt alig vártad már az új évszak kezdetét. A probléma az, hogy úgy érzed, hogy felelősséggel tartozol mindenért és mindenkiért - de ez nem így van! Drága Nyilas, a jó hír az, hogy a nyár 2019-ben csodálatos felfedezésekkel, izgalmas utazásokkal, érdekes-izgalmas szerelmi találkozásokkal, és szórakoztató családi-baráti eseményekkel fog telni számodra.

Az asztrológus tanácsa a Nyilas számára a nyárra: a nagy energiád végül elfogy, ezért iktass be rendszeresen relaxáló, feltöltő programokat is az életedbe!

folyt. köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4816334362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása