Lótusz

Lótusz

Levegős szerelmi horoszkóp 2019. nyár

2019. június 16. - Lótusz_blogger

Ez vár a levegős jegyekre 2019 nyarán.

Mi vár az Ikrek, Mérleg, Vízöntő jegyre?

 

IKREK - varázslatos nyár

Ez a nyár forró lesz az Ikrek számára! A szerelmi kapcsolataid tele lesznek szenvedéllyel, érzékiséggel és mély vonzódással. Munka terén viszont pöttyet le fogsz ereszteni: az unalom és a motiváció hiánya fogja jellemezni a szakmai életedet. Az igazság az, hogy álmodozol az életed megváltozásáról, mert kicsit belefáradtál a rutinba. Vedd elő az optimista éned, hogy ne figyelj a negatív dolgokra. Csak higgy abban, hogy a dolgok hamarosan jobbra fognak fordulni.

Az asztrológus tanácsa az Ikrek számára a nyárra: használd a nyugodt nyári hónapokat arra, hogy átgondold az életed, a céljaidat.

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/05/26/ezt-lehet-szeretni-a-csillagjegyedben-ikrek/

MÉRLEG - vegyes nyár

Végülis megérkezett a nyár, szóval, kedves Mérleg, ideje a lazulásnak. Ami a szerelmi életedet illeti, a nyár viszonylag nyugodt lesz. De ez nem azt jelenti, hogy nem találkozhatsz valakivel, akivel a nyár végére valódi kapcsolatot építhetsz fel. Ami a szakmai életedet illeti, képes leszel a határaid fezsegetésére, nagyon is sikeresen. Ha kapcsolatban élsz, ne feledd, hogy a partnerednek is figyelmet kell szentelned, és időt is kell szánnod a vele való együttlétre. A nyár számodra azt a feladatot adja, hogy megteremtsd a szakmai és magánéleted közötti egyensúlyt.

Az asztrológus azt tanácsolja a Mérleg számára, hogy: nyáron tartsd figyelmed alatt a kiadásaid!

https://lotusz.cafeblog.hu/2018/09/22/ezt-lehet-szeretni-a-csillagjegyedben-merleg/

VíZÖNTŐ - magasság és mélység

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/01/21/ezt-lehet-szeretni-a-csillagjegyedben-vizonto/

A Vízöntő számára jó hír, hogy a nyár elején a munkahelyi erőfeszítéseiért megjutalmazzák. A nyár eleje pozitív hozzáállással indul, és minden bizonnyal izgatott leszel a megérdemelt nyaralásod eltöltése miatt is. De mi vár rád szerelmi téren? A Vízöntő legyen nagyon óvatos a szívügyek terén. A szingli Vízöntőnek biztosnak kell lennie az érzéseiben, mielőtt valami komolyabba ugrana bele. Ha párosak, a dolgok nem lesznek annyira egyszerűek.

Az asztrológus tanácsai a Vízöntő számára nyárra: ha kapcsolatban állsz, próbálj meg dolgozni a partnereddel való kommunikáción.

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/06/12/vizes-szerelmi-horoszkop-2019-nyarara/

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/06/11/szerelmi-horoszkop-2019-nyar/

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4516334366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása