Lótusz

Lótusz

Ez a 3 csillagjegy jobban szeret, mint akárki más

2019. július 21. - Lótusz_blogger

3 csillagjegy, aki máshogy szeret.

people-2603521_1280.jpg pixabay


Vannak érzelmes csillagjegyek. És vannak, akik úgy szeretnek, mint senki más.

IKREK

Az Ikreket az érzéseik és hangulatuk változékonysága jellemzi, és az asztrológusok az állatöv legbizonytalanabb jegyének tartja őket. Érdekes embereket keresnek, flörtölnek és nagyon szórakoztatnak. Az újdonság keresése közben az Ikrek gyakran logikus érvekre támaszkodik, nem túl szívélyes, így a keresése hosszú és tele lehet csalódásokkal. Az Ikrek szívesen tapasztalnak meg új dolgokat.

KOS

A Kos már kora gyermekkora óta gyakran szerelmes, és minden egyes alkalmat úgy él meg, mintha az lenne az igazi. Nem fél megmutatni az érzéseit. A Kos mindig olyan erős személyiséget választ, aki képes energiáját megfékezni. Világos érzelmekre, kihívásokra és érvekre van szüksége. ük. Ha készen állsz egy gyors tempójú, mozgalmas életre, élénk érzelmekre és spontán döntésekre, akkor a Kos támogatni fogja a szeretet tüzét.

SZŰZ

A Szűz komoly és igényes. Gondosan választja ki partnerét, de pedáns természetéből adódóan gyakran szenved. Kétségek és félelmek gyötrik, így nem mindig tudja élvezni a pillanatot. Folyamatosan önmagát vizsgálja, a kapcsolatot. A jegy képviselői perfekcionisták. Ezért soha nem fognak felfigyelni hanyag, szétszórt emberre.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr8116334388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása