Lótusz

Lótusz

Az 5 leginkább "testpozitív" csillagjegy

2019. szeptember 17. - Lótusz_blogger

Ők szeretik és elfogadják magukat.

Manapság két divatirányzat van: az egyik: "Fogadd el magad olyannak, mint amilyennek a Jóisten megteremtett." A másik: "Kövesd a divatot, légy olyan, mint a modellek, a külsőddel adod el magad."

A csillagjegyek között vannak olyanok, akik a "pozitív-testkép" irányzat nagykövetei - szerencsére: így legalább példát tudnak mutatni a többieknek is. Kik ők?

1.BIKA

A Bika olyan jól néz ki, és amit "kapott", abból kihozza a maximumot. Ismeri és elfogadja a testét, és azt is tudja, hogyan kell kezelni. Mindig csinál valami olyat, amivel jelzi a teste számára, hogy szereti azt.

A Bika nő felvethet olyan ruhát, amely másnak nem áll jól, viszont rajta csodálatos. Csak annyit kell tenniük, hogy használják vagyonukat, amelynek használatával mesés megjelenésűvé tegye őket.

https://lotusz.cafeblog.hu/2016/08/04/zen-bolcsessegek-az-egyes-csillagjegyek-szamara/

2.IKREK

Az egyik leginkább testpozitív csillagjegy az Ikrek. Ő, amint meghallja a negatív hangot a fejében, azonnal helyettesíti azt pozitívabb dolgokkal, szerelmes szavakkal. Az Ikrek nem gondol ilyenre, hogy a teste rossz vagy csúnya, elkényezteti önmagát. Tudják, hogy az igaz szépség nem csupán a külső, a hozzáállásuk és önszeretetük teszi őket gyönyörűvé.

3. OROSZLÁN

A testpozitivitás segíti az Oroszlánt a magabiztosságában és önértékelésében. Ők mindig emlékeztetik magukat arra, hogy mi a szexepiljük, mi áll jól nekik, és igyekeznek a legelőnyösebb testrészeiket, vonásaikat kiemelni. Ők mindig az értékeikre és jó tulajdonságaikra összpontosítanak. Értékelik magukat, és gondoskodnak arról, hogy mások is velük ünnepeljék őket.

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/07/17/3-tanacs-a-keleti-bolcstol-minden-csillagjegy-szamara/

4. NYILAS

A Nyilasok nagyon pozitív hozzáállású emberek, amely kiterjed a testükre is. Hajlamosak pozitív emberekkel körülvenni magukat, akik nem kritizálják őket, és nem engedik, hogy Nyilas elengedje magát.Ő nem törekszik a tökéletességre, hanem az önelfogadás és az önszeretet felé törekszik. A Nyilas értékeli testét és gondoskodik róla.

5. VíZÖNTŐ

A Vízöntő "testpozitívak" abban az értelemben, ahogyan gondosan kezelik testüket. Ahelyett, hogy az időt és energiát olyan dolgokra fordítanák, mint például a kalória-fogyasztás vagy a test hiányosságai miatti aggódása, a Vízöntő ezt a figyelmet mások segítésére használja fel. Tudja, hogy a megjelenés elhalványul, de az a jó, amit a világon csinálsz, az örökkévalóságig élni fog. A Vízöntő az állatöv legkevésbé felületes jegye: ő az, aki értékeli a jó cselekedeteket a szépség ideális eszményei fölött.

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/07/21/ez-a-3-csillagjegy-jobban-szeret-mint-akarki-mas/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr616334418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása