Lótusz

Lótusz

Ő a november hónap őrangyala

2019. november 15. - Lótusz_blogger

Őrangyala Adnachiel, a függetlenség angyala.

Novemberben Adnachiel segítségében és támogatásában bízhatunk. Adnachiel angyal a lelki fejlődés angyala személyes segítője a Nyilas csillagjegyben születetteknek. A Nyilas szülötte mindig keresi a fejlődés és a tanulás lehetőségét, és nagyon jóindulatú. Azonban túlságosan ragaszkodik a nézőpontjához, éppen ezért nem túl rugalmas. Viszont, ha belátja, hogy nemcsak neki lehet igaza, akkor nagy lépést tesz az önismeret és a fejlődés felé.
Adnachiel segít (nemcsak a Nyilasnak), a belső gátak feloldásában és abban, hogy a nagy léptékű tervek gyakorlati megvalósítást nyerjenek. Adnachiel sugallatai felhívják a figyelmet a buktatókra is.

Milyen helyzetekben hívhatjuk segítségül?

  • Terveink sorra buknak el, mindig elcsúszunk egy „banánhéjon”,
  • A bukás okának megtalálása: én vagyok a hibás, vagy valaki más,
  • Ha nehézséget okoz, hogy a részletekre odafigyeljünk,
  • Bár dolgozunk, azonban hibásan,
  • Magánéleti konfliktusaink vannak,
  • Felettesünk hibát talál munkánkban - akár okkal, akár ok nélkül,
  • Nehezen fogadjuk el a másságot,
  • Kirekesztettnek érezzük magunkat.

 

https://lotusz.cafeblog.hu/2017/05/27/valassz-egy-angyalt-magadnak/

 

Adnachiel angyal tanácsai novemberre:

  • Fordulj befelé!

Az őszi téli hónapokban több időt töltünk benn a lakásban, ezért több lehetőségünk van arra, hogy befelé figyeljünk. Nemcsak a testünket kell nagyobb odafigyeléssel ápolni, de a lelkünket is. Adj időt magadnak a pihenésre, töltődésre, lazulásra. Kérj magadra angyali védelmet.

  • Irányíts, mintsem sodródj az árral!

Sokan úgy gondolják, hogy kényelmesebb és hatékonyabb sodródni az árral, hagyni, hogy majd "csakúgy megtörténjenek a dolgok". Mivel a nagy többség így tesz, sokkal nagyobb előnyöd származik abból, ha a terveidre, céljaid elérésére koncentrálsz, és lépésről lépésre haladsz a vágyott célod elérésére.

Így nem leszel kiszolgáltatva, és ha szorgalmasan teszel a dolgozol, meg fogod kapni a jutalmadat. Legyél aktív, és higgy abban, hogy megkapod a számodra legjobbat!

  • Légy becsületes!

Ha vannak nagyra törő terveid, álmaid, tégy érte, hogy elérd őket. De mindig légy becsületes! Ne a könnyebb, hanem a becsületes utat kövesd. Ne engedj a kísértésnek! Ne válj hiteltelen emberré!

  • Vigyél fényt az életedbe!

A nappalok egyre rövidebbek, a sötét időszakok egyre hosszabbak. Emiatt egyre depressziósabbak, lehangoltabbak vagyunk, feladatainkra sem tudunk úgy odafigyelni. De nem kell, hogy így legyen! Adnachiel emiatt szeretné, ha ezekben a hetekben fényt vinnél az életedbe, mert ezáltal másokéba is vihetsz. Folyamatosan legyen valami "örömforrásod". Pl, mivel hamarosan itt a karácsony, hangold az otthonodat, és a lelked az ünnepekre. Valódi fényt csempészhetsz az életedbe gyertyákkal. kandallóval, vagy épp szoláriumozással is.

  • Segíts másokat!

Ha te fel vagy töltve, könnyebben tudsz segíteni másokon is.  Tedd mindezt nyitott elmével és szerető szívvel, hiszen mindannyian Isten gyermekei vagyunk, és segítenünk kell egymást. Ez persze nem azt jelenti, hogy segíts mindenkinek, akinek csak lehet, és add oda az utolsódat, de azt igen, hogy az utadba kerülő elbotlót igenis segítsd fel. Segíts felebarátaidnak, minden élőnek: befogadhatsz egy út szélén árválkodó kiscicát, megsimogathatsz egy menhely rácsai mögött raboskodó árva kutyát, vagy éppen élelmet viszel a helyi hajléktalan szállóra. Ha mindezt megteszed, Adnachiel gondoskodik róla, hogy megtaláld a belső békédet.

  • Vállald fel a gyengeségeidet! 

Egy nagyon fontos feladat novemberben, hogy hívd Adnachielt, amikor azt érzed, hogy nem a helyes úton jársz, vagy éppen letértél a neked szánt útról. Természetes, hogy az ember néha hibázik, ez az élet velejárója. Ám éppen emiatt legyél képes arra, hogy felvállalod a hibáidat, és légy nyitott a változtatásra. Ha így teszel, biztos lehetsz benne, hogy Adnachiel felnyitja a szemedet, és megmutatja, melyik a te utad. Adnachiel veled lesz, de neked kell megküzdened érte!

 

Hogyan dolgozz az Angyalokkal?

Gyújts meg egy fehér gyertyát. Tegyél be halk, meditatív zenét.

Hangolódj rá a szertartásra. Gondolj  a problémád megoldására, vagy arra, amit el szeretnél érni. Ezután kérd  a hónap angyalának segítségét. Mondj el egy imát, rózsafüzért.

Kérj áldást a kérésedre.

 

https://lotusz.cafeblog.hu/2019/03/18/ez-az-ima-csodat-tesz-az-eletedben/

 

forrás: harmonet.hu, noiportal.hu, ezo.tv.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr3216334446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása