Lótusz

Lótusz

Hogyan készülj az új évre?

0001. december 03. - Lótusz_blogger

Hogyan készülj a 2019-es évre?

Lassan-lassan véget ér a 2018-as év, és átlépünk a 2019, évbe. Biztosan te is átgondoltad már, hogy mi az, amit sikerült megvalósítanod álmaidból, és mi az, ami várat még magára.

Milyen is lesz a 2019-es újév? 2019. február 5-én kezdődik a kínai újév, amikor átlépünk a sárga földi disznó évébe. Ez azt jelenti, hogy az év mulatságos és kedves lesz, mint amilyen a malacka.

A disznó az optimizmus, a kedvesség, az őszinteség és a szorgalom szimbóluma. A Disznó éve nyugodt időszakot ígér. A sárga a Föld elemhez kapcsolódik, amely a stabilitást jelenti.

A 2019-es év megtanít minket az optimizmusra, az emberségességre és az őszinteségre. De ugyanakkor keményen kell dolgozni, mert az év szimbóluma nem szereti a lógást és a ravaszságot. Az év különösen az optimista, őszinte és kedves emberek számára lesz sikeres. Ha vidám vagy, akkor minden gazdagság és öröm áradni fog számodra.

A sárga disznó 2019-ben azt ígéri, hogy javítja a pénzügyi helyzeted, ezért fontos, hogy az év minden napján találkozz a szimbólumával és a jellemzőivel. A Disznó azt sugallja, hogy mindenkinek jóindulatúnak kell lennie, és a család javára kell cselekednie - így lehetsz sikeres és gazdag.

Hogyan készülj fel az új évre?

Ahhoz, hogy az éved sikeres legyen, mulatsággal kell zárnod és kezdened az új évet, egy zajos baráti társaságban. Nem lehetsz szomorú és ne ünnepelj egyedül! A legjobb valami humoros esten veszel részt, amely szórakoztató és optimista. A családoddal is ünnepelhetsz, de mindenképpen legyen vidám, szórakoztató és érdekes. Nagyon fontos, hogy nagylelkű ajándékokat adjunk egymásnak - nem az érték fontos, hanem a pozitív gesztus.

Hogyan díszítsd a karácsonyfád - mielőtt átlépünk 2019-re?

Az idei karácsonyfád legyen nagyon elegánsnak, fénylő és ragyogó. A fa díszítése legyen arany, sárga, vagy barna. Ezt támogathatja a zöld szín. A fa szó szerint roskadjon a díszektől, játékoktól és füzérektől. Legyen a fád idén mágikus!

Mi legyen az ünnepi asztalon?

Mivel a Disznó nagylelkű és pazarló, a buli, étkezés is legyen fényűző és elegáns. Töltsük meg az asztalt különféle finomságokkal. Fontos, hogy az ünnepi asztalon ne legyenek sertés ételek! Helyette legyen baromfi, hal vagy marhahús. Nagyon sok salátát, zöldséget is tehetünk az asztalra, mert a Disznó ezt nagyon kedveli. Ezen túlmenően az asztalra kerüljön sok gyümölcs és süti. Az ételek legyenek hagyományosak, mert a Disznó nem túl szeszélyes a táplálkozásban. A szalvéta sárga, barna vagy aranyszínű legyen az év színének megfelelően.

Mit viselj a 2019-es újévben?

Ha a Kutya évében szerényen és visszafogottan kellett élni, addig a Disznó évébe való átlépéskor fontos, hogy csillogóak és fényesek, elegánsak legyünk. A ruhád legyen csillogó, fénylő, ünnepi és elegáns. Nőként válassz hosszú vagy rövid ruhát, esetleg hímzéssel, kövekkel és flitterekkel. Győződjön meg róla, hogy a frizurád gyönyörű, a sminked fényes - és viselj luxus ékszereket. A cipőd és a táskád legyen nagyon elegáns és szép! Ezzel lehetsz sikeres egész éven át. A férfiak pedig húzzanak drága cipőt és öltönyt, amely nagyon divatos is. Így egy évig vonzzák majd a sikereket és a gazdagságot.

A bejegyzés trackback címe:

https://lotuszlelek.blog.hu/api/trackback/id/tr4216331336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása